slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΙ

Η Νέα Δημοκρατία σαν καλό κόμμα που είναι ,ψήφισε υπέρ του μνημονίου στη Βουλή και έτσι λοιπόν έβγαλε από τη δύσκολη θέση το Τσίπρα,που έβλεπε να έρχεται η καταστροφή και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Μάλιστα στο θυμικό του ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ πέρασε ,ότι η ΝΔ ψήφισε το μνημόνιο και ο Τσίπρας αντιστάθηκε.
Πήρε λοιπόν η χώρα λεφτά από τους εταίρους ,πληρώθηκαν μισθοί και συντάξεις και ο χαζοχαρούμενος Έλληνας κατέκλυσε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας ,ευτυχισμένος που ο πρωθυπουργός του ,πήδηξε τη Μέρκελ και ότι άλλο βρήκε μπροστά του ,γιατί μη ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας είναι ΜΑΓΚΑΣ.
Πάνω στη χαρά και την ευτυχία του Έλληνα πόνταρε λοιπόν ο Τσιπράκος και ανακοίνωσε της εκλογές!
Φόρους ακόμα δεν έχουν πληρώσει οι φορολογούμενοι (ακόμα και το φόρο εισοδήματος τον είχε μεταφέρει τέλη Αυγούστου) ,οπότε Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.
Τι θα γινότανε τώρα αν ο πρόεδρος της ΝΔ ,έλεγε όχι στη ψήφιση του μνημονίου.
- θα κατέρρεε η κυβέρνηση ,με αποτέλεσμα να πάμε σε εκλογές τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου.
- θα σταματούσε η χρηματοδότηση της χώρας ,με αποτέλεσμα μισθωτοί και συνταξιούχοι να πληρωθούν είτε με IOU ,η, με ένα ποσό έναντι. Οι περισσότεροι συμπατριώτες μας λοιπόν θα έκαναν διακοπές στα πάρκα μαζί με τους ΛΑΘΡΟ.
- θα υπήρχε μια αναμπουμπούλα με τους εταίρους μας ,αλλά αυτοί σαν υπομονετικοί και συγκαταβατικοί που είναι θα μας έκαναν σκόντο ένα μήνα ακόμη.
Θα μου πείτε ότι ο κόσμος μπορεί να έριχνε το ανάθεμα στην ΝΔ γιατί δεν ψήφισε το μνημόνιο,έτσι ώστε να πληρωθούν και να πάνε διακοπές. Ας το έριχνε,μήπως και τώρα δεν το έριξε πάλι? Άσε που με το κατάλληλο επικοινωνιακό παιχνίδι από μέρους μας θα εξηγούσα με στο κόσμο,ότι η ΝΔ είχε πλέον τελειώσει με τα μνημόνια και δεν θα δεχότανε με κανένα τρόπο να ψηφίσει ΝΕΑ.
Ας πήγαινε τότε ο ΜΑΓΚΑΚΟΣ να κάνει εκλογές και να τις πάρει με περίπατο.
ΥΓ. Ακούω από διάφορους να λένε ότι Η ΕΥΡΩΠΗ θα δυστροπούσε με τη ΝΔ. Θα έλεγα τίποτα άλλα σας σέβομαι. Όταν ήταν να στηρίξουν το Σαμαρά ,τον έγραψαν.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: