slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: «Απροετοίμαστος ο Τσίπρας, ας είχε μεταφραστή» – Αινιγματικός για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ


Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την παρουσία του στις ΗΠΑ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, ενώ δεν ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

«Όταν προσέρχεσαι να λάβεις μέρος σε διάλογο με τόσο μεγάλο ακροατήριο και εκπροσωπείς τη χώρα, οφείλεις να είσαι άρτια προετοιμασμένος και δεν είναι κακό να έχεις και μεταφραστή», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε ότι η σιγουριά που αισθάνεται κανείς σε επίπεδο αλαζονείας δεν τον αφήνει να δει τις αδυναμίες του και αντί για σιγουριά εκπέμπει αμηχανία και δεν τιμά τη χώρα.

«Φαίνεται ότι έτσι πήγε και στις διαπραγματεύσεις που κράτησαν τόσες ώρες, ο κ. Τσίπρας, απροετοίμαστος», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «έχει, πάντως, περιθώρια βελτίωσης».

Ερωτηθείς για το αν θα καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι οι ανακοινώσεις δεν είναι μία απλή δήλωση.

«Χρειάζεται περίσκεψη, πρόταση και υπογραφές. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω ένα ναι ή ένα όχι. Το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά και θα το ανακοινώσω όταν το κρίνω», είπε με νόημα ο κ. Μεϊμαράκης, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε πως όλοι οι υποψήφιοι είναι φίλοι του. «Τους σέβομαι, τους εκτιμώ, έχουμε αγωνιστεί μαζί. Το ζητούμενο, πάντως, δεν είναι ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων αλλά οι υπογραφές», συμπλήρωσε.

Αιχμηρός ήταν πάντως για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και πρόεδρος της ΚΕΦΕ δεν διασφαλίζει τις διαδικασίες. «Κανενός η στάση δεν με ενοχλεί. Όλοι είναι συνεργάτες μου. Ωστόσο, έχω την προσωπική μου άποψη για τις ικανότητες» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: