slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Δρακουλίδου στη Νάξο Hot


H Κωνσταντίνα Δρακουλίδου συμφώνησε να αγωνιστεί στη Νάξο εγκαταλείποντας τους Μακεδόνες Αξιού.
H πασαδόρος των Μακεδόνων θα μετακομίσει για τον Πανναξιακό στις Κυκλάδες κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζόραν Κόβατσιτς, ο όποιος είναι γνωστό πως έχει "μύτη" στα ταλέντα.

Η Δρακουλίδου προέρχεται από τις ακαδημίες των
Μακεδόνων και έχει αγωνιστεί με την Εθνική Νεανίδων.
Η ανακοίνωση:
"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου  την  Κωνσταντίνα  Δρακουλίδου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η 19χρονη πασαδόρος της εθνικής Νεανίδων, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ, ανήκει πλέον στο σύλλογο μας και θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδα μας για τα επόμενα χρόνια."
Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής της Κωνσταντίνας Δρακουλίδου στον Πανναξιακό ΑΟΝ επικοινωνήσαμε μαζί της και δήλωσε στο www.paon.gr
«Είμαι ενθουσιασμένη που από την φετινή αγωνιστική χρονιά ανήκω στην ομάδα του Πανναξιακού. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να αγωνιστώ, να δουλέψω και να παρω εμπειρίες σε μια ομάδα με στόχους όπως ο Πανναξιακός. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανναξιακού και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια. Τέλος, ευχαριστώ την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού που με βοήθησαν για το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα μου.»

http://greekvolley.com/index.php/latest-news/metagrafika/item/45010-i-drakoulidou-sti-naxo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: