slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΙΓΑ ΒΑΓΓΕΛΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ! Μεϊμαράκης: Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί


Πάντα ζώα αυτοί οι δεξιοί! Θα διαγράψει ο Μεϊμαράκηςόποιον δεν κρατήσει τον Τσίπρα στην εξουσία και δεν διαγράφει ο Τσίπρας τον Λαφαζάνη που θέλει να τον ρίξει από την εξουσία!! Αυτά μόνο οι ΝΔίτες τα καταφέρνουν!!
Ρε Βαγγέλα δεν προσπαθείς πρώτα να πιέσεις ή εκβιάσεις, όπως θες πες το, τον Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το καραγκιοζιλίκι με τον Λαφαζάνη και μετά να κάνεις κι εσύ τις διαγραφές σου όπως επιβάλλει το έθιμο για τους αρχηγούς της ΝΔ;

Αποφασισμένος να διατηρήσει την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ενωμένη, όπως και στις προηγούμενες ψηφοφορίες δηλώνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Για τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ είναι σημαντικό να υπάρχει μία συντεταγμένη εικόνα της Νέας Δημοκρατίας, που αναμένεται να στηρίξει τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς, προκειμένου να μην μπει σε νέες περιπέτειες η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα με δηλώσεις του στη Real News της Κυριακής και ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχθεί διαφοροποιήσεις και πως οι βουλευτές θα πρέπει να συμμορφωθούν με τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος.

Η ενότητα της ΝΔ είναι για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ένα σημείο υπεροχής απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που περνάει μία περίοδο έντονης εσωκομματικής κρίσης. Έτσι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα στην επικείμενη συμφωνία: «Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί».

http://www.paraskhnio.gr/apofasismenos-o-meimarakis-opoios-di/

Δεν υπάρχουν σχόλια: