slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΤΣΙ! ΑΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Την αποχή της ΝΔ από την ψηφοφορία για το Μνημόνιο θα εισηγηθεί ο Γεωργιάδης

Απόλυτο δίκιο έχει ο Άδωνις, αλλά οι υποκριτές της ΝΔ θα πέσουν να τον φάνε! Δεν μπορείς ρε φίλε Βαγγέλα να συναντιέσαι με τους αγρότες να τους λες ότι διαφωνείς με το σκίσιμο που τους κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά να πηγαίνεις να ψηφίζεις 26% φόρο από το πρώτο ευρώ επειδή δήθεν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς! Άστους να τα περάσουν μόνοι τους αφού θα ψηφίσουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ 120 από τους 230 αν απέχεις... αλλά ξέχασα εσείς οι μαλ@κες της ΝΔ πρέπει να σώσετε πάλι τη χώρα και η πλάκα είναι ότι οι πολίτες δεν θέλουν να τους σώσετε άλλο

Να απέχει από την ψηφοφορία για το Μνημόνιο κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι «κλείδωσε» η συμφωνία με τους θεσμούς.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι ο ίδιος πάντοτε πειθαρχεί σε αυτά που λέει το κόμμα, ωστόσο, τόνισε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση  θα εισηγηθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ να απέχουν οι βουλευτές του κόμματος από την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τον κ.  Γεωργιάδη ο ευρωπαϊκός δρόμος είναι καλός, αλλά «δεν μπορεί η ΝΔ να ψηφίσει μέτρα που απέφευγε μετά βδελυγμίας όταν ήταν κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: