slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κάνει τώρα και διορισμούς ο «φευγάτος» Ρωμανιάς!

4
Την ώρα που διατυμπανίζει ότι θα παραιτηθεί, προσλαμβάνει δύο γυναίκες ως «ειδικό προσωπικό» στη Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Την ώρα που ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς μέσω των τηλεοπτικών σταθμών διατυμπάνιζε ότι θα παραιτηθεί, ο Γιώργος Κατρούγκαλος υπέγραφε φαρδιά πλατιά τις προσλήψεις των ανθρώπων του. Ειδικότερα, με ημερομηνία 18 Ιουλίου προσελήφθησαν ως ειδικό επιστημονικό προσωπικό στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων δύο γυναίκες, ώστε να... συνδράμουν στο έργο του... φευγάτου κ. Ρωμανιά.

«Με την αριθμ. 34754/Δ9.9678/30-07-2015 απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προσλαμβάνεται από 18/07/2015 η Κ.Α. σε θέση ειδικού επιστημονικού προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55 παρ. 9, 56 και 57 του Π.Δ. 63/2005» αναφέρει η πρώτη απόφαση, ενώ στη δεύτερη υπογραμμίζεται:
«Με την αριθμ. 34753/Δ9.9677/30-07-2015 απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προσλαμβάνεται από 18/07/2015 η Φ.Α. σε θέση ειδικού επιστημονικού προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55 παρ. 9, 56 και 57 του Π.Δ. 63/2005».

Κοροϊδεύει

Το παράδοξο, φυσικά, της υπόθεσης είναι ότι μόλις τρεις ημέρες πριν ο κ. Ρωμανιάς διατεινόταν: «Παραιτούμαι από τη θέση μου σε λίγες μέρες. Δεν είναι δυνατόν να δώσω σύνταξη 87 ευρώ στον ανάπηρο, γιατί αυτό νομοθετήθηκε». Αντιθέτως, όχι μόνο παρέμεινε στη θέση του, διορίζοντας και τους... ημέτερους, αλλά από την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, το οποίο περιέχει ακόμα πιο δυσβάσταχτα μέτρα, τηρεί σιγήν ιχθύος. Απομένει, λοιπόν, να φανεί αν ο κ. Ρωμανιάς θα σπάσει τη... σιωπή του, μια και σε συνεχείς κλήσεις της «δημοκρατίας» (όλη την προηγούμενη εβδομάδα) για το συγκεκριμένο θέμα εκείνος επέλεγε την αφωνία!
 http://www.dimokratianews.gr/content/51644/kanei-tora-kai-diorismoys-o-feygatos-romanias

Δεν υπάρχουν σχόλια: