slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχαριστήριο ΕΑΣ Νάξου για το 5ο Φεστιβάλ Πατάτας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νάξος: 6 Αυγούστου 2015
Με τεράστια επιτυχία και φέτος ολοκληρώθηκε το 5ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου με οργανωτές την Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ – Α.Ε.Σ. Α.Ε., τον Πολιτιστικό Οικολογικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε όλο τον απλό κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες του νησιού μας, που για μια ακόμη φορά μας τίμησαν με την πραγματικά απίστευτη παρουσία τους που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και γεύτηκαν μαζί μας τα καταπληκτικά πατατομαγειρέματα.


Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ακόμα τους 32 δημοσιογράφους από όλα τα μέσα ενημέρωσης (τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδίκτυο) και τις τηλεοπτικές εκπομπές «Ταξιδεύοντας» του Mega Tv και «Επιστροφή στο χωριό» του Alpha Tv που πλαισίωσαν την πιο πάνω εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους προβάλλοντας με κάθε τρόπο την Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ και το νησί μας γενικότερα, καθώς επίσης και τα Τοπικά ΜΜΕ, (Ραδιόφωνα, Τηλεόραση, Διαδίκτυο), για την πολύτιμη στήριξή τους.


Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Ευάγγελο Αποστόλου για την παρουσία του στην εκδήλωση, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νίκο Στουπή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο για την παρουσία τους αλλά και για τη στήριξή τους στο Ναξιώτη παραγωγό, καθώς επίσης και τους Βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Μανιό, Συρμαλένιο, Συρίγο και Βρούτση για την παρουσία τους στην εκδήλωση.


Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων Αγίου Προκοπίου και Αγίας Άννας για την προσφορά τους σε φαγητό (17 διαφορετικές γεύσεις πατάτας).


Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας


Τέλος, ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων Αγίου Προκοπίου και Αγίας Άννας για την προσφορά τους σε φαγητό (17 διαφορετικές γεύσεις πατάτας), αλλά και τους εξής χορηγούς που χάρη στη στήριξη τους πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Πατάτας.


που χάρη στη στήριξή τους πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Πατάτας.












ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ


ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: