slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΚΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ», ΑΠO ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθούν Λαφαζάνης, Στρατούλης -Αν δεν φύγει η Ζωή, θα κάνουμε


Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος κάλεσε τους υπουργούς Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν, ενώ προανήγγειλε πρόταση μομφής για την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6, είπε χαρακτηριστικά ότι βεβαίως και πρέπει να παραιτηθούν οι κ.κ. Λαφαζάνης και Στρατούλης, εφόσον δεν μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα.

Μιλώντας, δε, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε: «Θα της κάνουμε μομφή, αν δεν φεύγει. Είναι δυνατόν να μας προκαλεί μέσα στη Βουλή με τη συμπεριφορά της, με όλο αυτό το υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος και με ένα "παρών", στο οποίο μας παριστάνει ότι είναι πιο αριστερή από εμάς και εμείς να την αφήνουμε να προεδρεύει;».

Πηγή: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθούν Λαφαζάνης, Στρατούλης -Αν δεν φύγει η Ζωή, θα κάνουμε πρόταση μομφής | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/216949/voyleytis-syriza-na-paraitithoyn-lafazanis-stratoylis-den-fygei-i-zoi-tha-kanoyme#ixzz3fm8FpA6g

Δεν υπάρχουν σχόλια: