slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞ Αληθινοί Φινλανδοί -Αυτός είναι ο λαϊκιστής ( o Καμένος της Φινλανδίας ) ηγέτης που μπλοκάρει κάθε βοήθεια στην Ελλάδα [εικόνες]


Χάρη στην κρίση που μαστίζει και την Φινλανδία, το λαϊκιστικό, αντιευρωπαϊκό κόμμα «Αληθινοί Φινλανδοί» κέρδισε την τρίτη θέση στις εκλογές της 19ης Απριλίου 2015. Κέρδισε τις εκλογές χάρη στην καμπάνια του εναντίον κάθε βοήθειας στην Ελλάδα.

Οι Αληθινοί Φινλανδοί σχημάτισαν κυβέρνηση συνασπισμού με τα άλλα δύο μεγάλα κόμματα που βρίσκονται στο κέντρο και την κεντροαριστερά.
Ο λαϊκιστής ηγέτης του κόμματος Αληθινοί Φινλανδοί, Τίμο Σόινι, πήρε τη θέση του υπουργού Εξωτερικών και θα επιθυμούσε να γίνει υπουργός Οικονομικών στη θέση του Στουμπ.


Ο Σόινι ήταν αυτός που μπλόκαρε απόψε ουσιαστικά την Ελλάδα στο Eurogroup, λέγοντας στον ΥΠΟΙΚ Στουμπ ότι ή θέτει βέτο στην Ελλάδα για 3ο πακέτο διάσωσης ή ρίχνει την κυβέρνηση.

Οι αξίες των Αληθινών Φινλανδών είναι πρώτα απ'όλα πατριωτικές και ξενοφοβικές: «Η Φινλανδία πρώτα!». Αυτό κάνει το κόμμα να είναι άκρως αντιευρωπαϊκό και να αρνείται κάθε ανθρωπιστική μετανάστευση. Μόνο οι ξένοι που έχουν δουλειά μπορούν να εγκατασταθούν στην Φινλανδία.

Οταν ξεκίνησε η κρίση στην Πορτογαλία, ο Σόινι το έκανε φέιγ βολάν: «Πάντα έλεγα ότι η Ευρώπη έχει λάθος λειτουργία και ήρθε η ώρα να δικαιωθώ», δήλωνε.



Ο Σόινι αριστερά, ο νυν πρωθυπουργός Juha Sipilä και ο Στουμπ δίνουν συνέντευξη τύπου στις 27 Μαίου 2015.

59
Share
8
Share

Share

Share

Share

Share
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ

59

8






ΣΧΟΛΙΑ

Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε πολύ, τηρείτε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς έναντι των υπολοίπων σχολιαστών και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Σχολιαστές που επαναλαμβανόμενα προκαλούν ή υβρίζουν άλλους σχολιαστές θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση

Πηγή: Αληθινοί Φινλανδοί -Aυτός είναι ο λαϊκιστής ηγέτης που μπλοκάρει κάθε βοήθεια στην Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/216711/alithinoi-finlandoi-aytos-einai-o-laikistis-igetis-poy-mplokarei-kathe-voitheia-stin#ixzz3fcgES1e8

Δεν υπάρχουν σχόλια: