slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμβουλές για το επάγγελμα του περιοδεύοντα λέκτορα ζήτησε από τον Γ. Παπανδρέου ο Γ. Βαρουφάκης


Τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις εξετάζει τις τελευταίες ώρες ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την παραίτησή του από τα καθήκοντα του υπουργού οικονομικών μέσω Twitter νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο tweet παραίτησης τιτιβίστηκε από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία, όπου οι δύο άντρες έπαιρναν το πρωινό τους σε φιλικό κλίμα.


Την συνάντηση φαίνεται πως ζήτησε ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος δείχνει να μην θέλει να επιστρέψει στην ακαδημαϊκή του ζωή μετά την σύντομη πολιτική του παρένθεση, αντίθετα επιζητά το ρόλο του περιοδεύοντα λέκτορα, ακολουθώντας τα ομολογουμένως πετυχημένα χνάρια του πρώην πρωθυπουργού.

Μετά το πέρας της συζήτησης, ο πρώην υπουργός θα μεταβεί στο Υπ. Οικ. όπου και θα έχει συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Στη συνέχεια θα πετάξει με ιδιωτικό αεροπλάνο στο Toronto του Καναδά ώστε να συναντηθεί με τον διευθυντή του Fairmont Royal York Hotel και να «κλείσει» την πρώτη του διάλεξη με θέμα «Game Theory: Poker or simply Russian Roulette».

http://www.tokoulouri.com/politics/carnival/

Δεν υπάρχουν σχόλια: