slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο Ευρώ.


 

Αγαπητοί Συμπολίτες 
Πέντε μήνες ήταν αρκετοί για το ΣΥΡΙΖΑ να καταστρέψει ό,τι μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο ο ελληνικός λαός βήμα- βήμα , με κόπο , μόχθο και θυσίες οικοδόμησε. Πέντε μήνες διακυβέρνησης έφτασαν για να βάλει τέλος σε ότι κατάφερε ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής να κερδίσει η χώρα μας με την ένταξή μας στην Ενωμένη Ευρώπη.

Ζούμε σήμερα , δυστυχώς , πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Ελλάδα. Τράπεζες κλειστές. Ουρές στα βενζινάδικα. Άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ. Αγωνία , φόβος , αγανάκτηση. Σκηνές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Συνταξιούχοι στημένοι για ώρες στις ουρές να εκλιπαρούν να πάρουν αυτό που τους ανήκει , τη σύνταξή τους!! Αυτή την Ελλάδα θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελλάδα φτωχευμένη . Ελλάδα διχασμένη. Ελλάδα εκτός Ευρώπης και σύμμαχο με τριτοκοσμικές χώρες . Αυτός είναι ο ορισμός της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσίπρας με ψέματα κέρδισε τις εκλογές του Ιανουαρίου τάζοντας τα πάντα στους πάντες. Μας είπε ψέματα , πέντε μήνες τώρα για δήθεν διαπραγμάτευση και συνεχίζει να μας λέει ψέματα για την επόμενη μέρα του «πραξικοπηματικού» δημοψηφίσματος. Είναι βέβαιο και το λένε όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης , ανεξαρτήτως κόμματος , ότι το όχι που προτείνει ο κ. Τσίπρας σημαίνει καταστροφή. Σημαίνει έξοδο από την Ευρώπη και το Ευρώ. Σημαίνει οπισθοδρόμηση και απομόνωση!! Σημαίνει το τέλος μιας Ευρωπαϊκής πορείας .
Θα αφήσουμε τον κ. Τσίπρα και την επικίνδυνη κυβέρνησή του να μας οδηγήσουν και σε νέες περιπέτειες;; Όχι βέβαια!!! Κανένας πλέον δεν πιστεύει και δεν πρέπει να πιστέψει στα ψέματα τους. Καλούμε τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στο δημοψήφισμα της Κυριακής και «πέρα και πάνω από κόμματα» να σκεφτούν υπεύθυνα για το μέλλον της χώρας μας. Να απαντήσουν με ένα μεγάλο ΝΑΙ στα «παιχνίδια» του κ. Τσίπρα. Να πουν ένα ηχηρό ΝΑΙ .
ΝΑΙ για την Ελλάδα!!! ΝΑΙ για την παραμονή της χώρας μας στον ευρωπαϊκό δρόμο , στην Ευρώπη και στο Ευρώ.
ΑΠΟ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: