slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βλασερός: "Ο Αλ. Τσίπρας έχει βαριά εντολή να φέρει αμέσως μια καλή συμφωνία"

 
Σε δήλωσή του μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βλασερός  επισημαίνει, ότι μετά το συντριπτικό "όχι" ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού με βαριά όμως εντολή να φέρει αμέσως όχι μόνο συμφωνία, αλλά μια καλή συμφωνία...
Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Βλασερού:

"Ο Ελληνικός λαός ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία το "όχι"στο ερώτημα όπως του τέθηκε στο δημοψήφισμα -και είναι απολύτως σεβαστή η ετυμηγορία του.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού, με βαριά όμως εντολή να φέρει αμέσως όχι μόνο συμφωνία, αλλά μια καλή συμφωνία. Έχοντας επίγνωση της ευθύνης του προσκάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς σε σύσκεψη, πράγμα το οποίο επιβαλλόταν να το είχε κάνει πριν από το δημοψήφισμα. Η θετική ανταπόκριση των αρχηγών των άλλων κομμάτων και η κοινή τους ανακοίνωση δυναμώνει τις ελληνικές θέσεις.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον πρωθυπουργό στις κρίσιμες συσκέψεις που θα επακολουθήσουν με τους πολιτικούς αρχηγούς των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης "καλή επιτυχία", για το καλό της χώρας και του λαού."

Δεν υπάρχουν σχόλια: