slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ Νάξου για το "ΟΧΙ": "Καταδίκη και ηχηρή απάντηση στους αιρετούς Δήμου και Περιφέρειας"

Προσθήκη λεζάντας
“ΟΧΙ διαρκείας από τον ενωμένο λαό της Νάξου στους εκβιαστές”, τιτλοφορείται η ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Νάξου μετά το ηχηρό "ΟΧΙ" της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, το "ΟΧΙ" των δημοτών ήταν και μια "ηχηρή απάντηση έλαβαν οι αιρετοί του Δήμου και της Περιφέρειας, που υπερβαίνοντας τις θεσμικές τους αρμοδιότητες, τρομοκρατούσαν τους δημότες για δήθεν καταστροφή του τουρισμού, απώλεια των αγροτικών επιδοτήσεων, για ελλείψεις τροφίμων φαρμάκων".

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση: Η Οργάνωση Μελών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων χαιρετίζει τη περήφανη απάντηση των δημοτών μας στην Ιερή συμμαχία των διαπλεκόμενων συμφερόντων των καναλιών, των εξοφλημένων νεκραναστημένων πολιτικών προσώπων, των εκβιαστών επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών και των τοπικών αντιπροσώπων τους. Μια απάντηση που πηγάζει από τις ζωντανές δημοκρατικές και πατριωτικές παραδόσεις του νησιού μας.

Ιδιαίτερη καταδίκη και ηχηρή απάντηση έλαβαν οι αιρετοί του Δήμου και της Περιφέρειας, που υπερβαίνοντας τις θεσμικές τους αρμοδιότητες, τρομοκρατούσαν τους δημότες για δήθεν καταστροφή του τουρισμού, απώλεια των αγροτικών επιδοτήσεων, για ελλείψεις τροφίμων φαρμάκων, ζωοτροφών και καθαρά συντάχθηκαν με τους υπουργούς που κατέστρεψαν τη κοινωνία στα προηγούμενα μνημονιακά χρόνια και τώρα πρωτοστατούν στον αγώνα κατά του ΟΧΙ.

Τη Κυριακή στο ΟΧΙ συσπειρώθηκε η συντριπτική πλειοψηφία, το 68% των δημοτών μας. Σήμερα όλος ο λαός είναι ενωμένος, στηρίζοντας τη Κυβέρνησή μας στη κρίσιμη μάχη που δίνει για μια επωφελή συμφωνία που θα επιμερίζει δίκαια τα βάρη στους έχοντες και μη, θα υπερασπίζεται τα κεκτημένα της νησιωτικής Ελλάδας, θα δίνει λύση στο ζήτημα του χρέους και θα συνοδεύεται από ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε τους δημότες μας για τη κατανόηση, την υπομονή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης θα αγωνιστούμε μαζί τους για τη λύση των οξυμένων προβλημάτων της κοινωνίας και των νησιών μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους πολίτες, τις ομάδες πολιτών, πολιτικά κόμματα, συλλόγους, τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν την άνιση εκλογική μάχη του δημοψηφίσματος στα 5 νησιά του Δήμου μας.

Νάξος 7/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: