slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύρος: Ελλάς το μεγαλείο σου...


Είναι πραγματικά να απορείς με την γαϊδουριά και το θράσος ορισμένων ανθρώπων...

Το σκηνικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία Αχλάδι της Σύρου είναι εξωφρενικό, αλλά δυστυχώς όχι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Την ώρα που οι λουόμενοι απολάμβαναν το μπάνιο τους ή το φαγητό τους στο ταβερνάκι της παραλίας στο Αχλάδι, ένα μεγάλο όχημα 4χ4 που ρυμουλκούσε ένα σκάφος έκανε την εμφάνισή του.

Οι τρεις... κύριοι κατέβασαν ανενόχλητοι την τζιπάρα τους μέσα στην παραλία, σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και τα μικρά παιδιά που απολάμβαναν το μπάνιο τους, για να ρίξουν το σκάφος τους στη θάλασσα. Στη συνέχεια μάλιστα και όντας σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από την ακτή έβαλαν μπρος την μηχανή του σκάφους, κάτι που φυσικά και απαγορεύεται.

Το θράσος τους όμως δεν σταμάτησε εδώ... Όταν κάποιοι λουόμενοι, φανερά ενοχλημένοι από την κατάσταση τους έκαναν παρατήρηση, αυτοί ενοχλήθηκαν κιόλας και αντιμίλησαν. Προς στιγμήν και όταν οι λουόμενοι είπαν πως θα καλέσουν το λιμεναρχείο, μαζεύτηκαν λίγο, ωστόσο την... σκυτάλη πήραν οι γυναίκες τους που βρίσκονταν στην παραλία. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες κυρίες είχαν το θράσος να καταγγείλουν αυτούς που έκαναν παρατήρηση για έλλειψη... παιδείας!!!

Τελικά και υπό την απειλή να κληθεί το λιμεναρχείο, το σκάφος και το τζιπ εξαφανίστηκαν από την περιοχή με συνοπτικές διαδικασίες και απέμειναν μόνο οι κυρίες με το υψηλό επίπεδο παιδείας...

Ελλάς το μεγαλείο σου...
axladi jeep skafos1

Δεν υπάρχουν σχόλια: