slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου χρηματοδοτεί την Θεοσκέπαστη! (video)

Προσθήκη λεζάντας
10.000 ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου με διάφορες δράσεις του, χρήματα που διέθεσε αποκλειστικά για τον ιερό ναό της Θεοσκέπαστης στην Κωμιακή και πιο συγκεκριμένα για το ξεκίνημα και την ολοκλήρωση των εργασιών που απαιτούνται για την αποκατάσταση της υγρομόνωσης της εκκλησίας!
Τα χρήματα ήδη έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό της Θεοσκέπαστης, ενώ ο Σύλλογος σε ανακοίνωση του, υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για να συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα προκειμένου να χρηματοδοτήσει 100% τον προϋπολογισμό του έργου!
Η ανακοίνωση του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου:

Ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου στις 19-6-2015 κατέθεσε στον Λογαριασμό του Ιερού Ναού του Γενέσιου της Θεοτόκου (Θεοσκέπαστης) Κωμιακής Νάξου το ποσό των 10.000,00 ευρώ για την αποκατάσταση της υγρομόνωσης της εκκλησίας. Η δράση για την συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου 2015 και ολοκληρώθηκε με την ανεπανάληπτη εκδήλωση της 30 Μαίου 2015 στο Γήπεδο Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου.

Όλοι δούλεψαν σκληρά για να την επιτυχία της δράσης και ο κόσμος τόσο οι Κωμιακίτες όσο και όλοι οι Ναξιώτες γενικά την αγκάλιασαν και προσέφεραν ο κάθε ένας όσο μπορούσε, γιατί όλοι ήταν γνώστες του χρόνιου προβλήματος που υπήρχε στην εκκλησία της Θεοσκέπαστης.

Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ, είναι το πρώτο βήμα το οποίο είναι μεν σημαντικό αλλά όλοι περιμένουμε το ξεκίνημα και την ολοκλήρωση των εργασιών που απαιτούνται για την αποκατάσταση της υγρομόνωσης της εκκλησίας της Θεοσκέπαστης.

Ο Σύλλογος θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του έργου και θα εξακολουθήσει την προσπάθεια προκειμένου να καλυφθεί 100% ο προϋπολογισμός του έργου. Επίσης μετά την ολοκλήρωση της υγρομόνωσης θα πρέπει να δρομολογηθούν οι ενέργειες για την αξιοποίηση των χρημάτων που υπάρχουν για την συντήρηση της αγιογράφισης του ναού.

Σημειώνουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο Γήπεδο Γαλατσίου έγινε επιτόπιος έλεγχος από κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών. Όλα τα παραστατικά της εκδήλωσης, τα βιβλία του Συλλόγου, ο απολογισμός της εκδήλωσης καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης των χρημάτων στον τραπεζικό λογαρισμό του Ιερού Ναού, προσκομίστηκαν από τον Πρόεδρο και την Ταμία του Συλλόγου στην παραπάνω υπηρεσία και έγινε ο σχετικός έλεγχος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συμπαραστάθηκε και συμμετείχε, στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που δούλεψαν, στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Δείτε στο video αποσπάσματα από την εκδήλωση του Συλλόγου Κορωνίδας (τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την Θεοσκέπαστη) στο γήπεδο Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου




Δεν υπάρχουν σχόλια: