slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το MEGA στην Νάξο προσκεκλημένο της ΕΑΣ

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου η εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα, "Κοινωνία Ώρα MEGA" θα επισκεφτεί την  Νάξο  το τριήμερο από 13 έως 16 Ιουνίου.
Το συνεργείο, με επικεφαλής το δημοσιογράφο Μάνο Μπανασάκη θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και θα κάνει αναλυτικά ρεπορτάζ για τα προϊόντα της ΕΑΣ (γραβιέρα, πατάτα, κρέατα), για τις ομορφιές και τον πολιτισμό του νησιού αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του. 
Για το θέμα η ΕΑΣ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Σας κάνουµε γνωστό ότι κατόπιν Προσκλήσεως τον ∆ιοικητικού Συµβουλίου της "Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισµών Νάξου", το Τηλεοπτικό Κανάλι MEGA CHANNEL και η πρωινή εκποµπή των ∆ημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα,  «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA», µε τον ∆ηµοσιογράφο κ. Μάνο Μπανασάκη, θα βρίσκεται στην Νάξο από το Σάββατο 13 µέχρι και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, για την Προβολή των Παραδοσιακών και Πιστοποιηµένων Προϊόντων τον νησιού µας, (Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, Πατάτα Νάξου ΠΓΕ), τα Ντόπια και φηµισµένα κρέατα τον νησιού µας, την Τουριστική Προβολή του καθώς και τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουµε ως Νησιωτική περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: