slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Διασφάλισαν» περίσσευμα σε μπίρες και… Coca Cola



Κάθε ίχνος προκλητικότητας ξεπέρασε χθες το Μέγαρο Μαξίμου, που δείχνει, στην καλύτερη περίπτωση, να μην έχει αντιληφθεί τη δεινή κατάσταση της ελληνικής
κοινωνίας, για την οποία μόνο υπεύθυνο είναι αυτό. Την ώρα που οι πολίτες σχηματίζουν ουρές για να προμηθευτούν τα απολύτως αναγκαία με τα 60 ευρώ που τους επιτρέπεται να… τραβήξουν από τις τράπεζες, κυβερνητικές πηγές ενημέρωσαν πως η Ελλάδα έχει περίσσευμα σε μπίρες και αναψυκτικά, λες και προετοιμάζεται για πικ νικ στο πάρκο.

Με την εκτός τόπου και χρόνου ανεπίσημη ενημέρωση, το Μαξίμου επιχείρησε να απαντήσει στις εικόνες με το πλήθος των πολιτών σε βενζινάδικα και σούπερ μάρκετ. Για να… αποδείξουν ότι όλα κυλούν ρολόι, τη στιγμή που η χώρα βιώνει συνθήκες πρωτοφανούς ασφυξίας, κυβερνητικές πηγές επικαλέστηκαν διαβεβαιώσεις από στελέχη εταιριών πετρελαιοειδών, θεσμικούς φορείς του φαρμάκου, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, την Coca Cola και το σύνδεσμο σούπερ μάρκετ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία της αγοράς, στην τροφοδοσία και τις πληρωμές.
Σύμφωνα με το non paper του Μεγάρου Μαξίμου:

-Πετρελαιοειδή.
«Μετά από καταγγελίες που έφτασαν στην κυβέρνηση για μη αποδεκτές συναλλαγές αγοραπωλησίας μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών από πρατηριούχους πετρελαιοειδών, ακολούθησε επικοινωνία με τις εταιρίες πετρελαιοειδών MOTOR OIL, ΕΛΠΕ και AEGEAN OIL και μας διαβεβαίωσαν ότι οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών συνεχίζονται ομαλά μεταξύ διυλιστηρίων, πρατηριούχων και καταναλωτών», ανέφεραν πηγές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΤΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: