slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αλαλούμ με την προμήθεια των φακέλων για το δημοψήφισμα


Αλαλούμ επικρατεί σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες που πασχίζουν μέσα σε ελάχιστες ώρες να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για το δημοψήφισμα- εξπρές της ερχόμενης Κυριακής, ενώ ειδικά στους δήμους που παίζουν κεντρικό ρόλο δημιουργούν σημαντικά προβλήματα η αργία των τραπεζών και η πιστωτική ασφυξία.
Προβλήματα που ανακύπτουν λύνονται ενίοτε «στο πόδι», ενώ, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, σημαντικά θέματα παραμένουν προς το παρόν ανεπίλυτα όπως αυτό που έχει δημιουργηθεί με την προμήθεια 12.000.000 φακέλων μέσα στους οποίους πρέπει να τοποθετηθούν τα «ψηφοδέλτια» με το «Ναι», το «Όχι» ή το «Λευκό».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ενώ υπήρχε διαθέσιμο άφθονο λευκό χαρτί για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων, φάκελοι δεν υπήρχαν ούτε και βρέθηκαν στην αγορά και μάλιστα στις διαστάσεις που απαιτούνται με δεδομένο ότι το ψηφοδέλτιο είναι μικρού μεγέθους και όχι μακρύ όπως στις εθνικές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι αρμόδιοι στο υπουργείο Εσωτερικών πασχίζουν να βρουν λύση για την προμήθεια μικρών ομοιόμορφων φακέλων αλλά με τις συνθήκες που επικρατούν οι έμποροι δηλώνουν αδυναμία. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, εάν την ερχόμενη Κυριακή κληθείτε να βάλετε το ψηφοδέλτιο σε έναν παράταιρα μεγάλο φάκελο.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: