slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης


Με ανακοίνωση του ο συνδυασμός ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' ευχαριστεί τα σωματεία που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό στις χθεσινές εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Οι αιχμές από την ανακοίνωση δεν λείπουν, αφού αναφέρονται πρωτόγνωρες συμπεριφορές, ενώ δεν παραλείπεται να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός θα συνεχίσει να βρίσκεται ενεργά κοντά στο ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» ευχαριστεί τα Σωματεία τα οποία εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν το Συνδυασμό μας. Τα συγχαίρει επίσης για την αξιοπρεπή στάση τους και την αντίστασή τους απέναντι στις πρωτόγνωρες, για τον τόπο μας, συμπεριφορές. Συμπεριφορές που, εάν δεν γινόταν μπροστά στα μάτια μας, είναι δύσκολο να τις πιστέψει κανείς.

Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον αυτοί που ενέδωσαν σε τέτοιου είδους συμπεριφορές να έγινε επωφελεία των σωματείων τους και όχι για προσωπικό όφελος. Επίσης, ελπίζουμε, ότι ο Συνδυασμός που εξελέγει, να λειτουργήσει ισότιμα προς όλα τα σωματεία και οι παραπάνω συμπεριφορές να είχαν ημερομηνία λήξης τη χθεσινή εκλογική μάχη. Άλλωστε ο σκοπός τους επετεύχθη.

Εμείς, ο δικός μας Συνδυασμός, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε ενεργά, καθημερινά, στα δρώμενα του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου σε συνεργασία πάντα, όπως ακριβώς δηλώσαμε, με όλα τα Σωματεία και με όλους του φορείς του Νομού μας. Μακριά πάντα από ενέργειες που προσβάλουν και θίγουν την αξιοπρέπεια παραγόντων, αλλά και την ιστορία των Ομάδων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: