slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εγγραφές για το Θερινό Σχολείο Νάξου

 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενημερώνει, ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Θερινό Σχολείο Νάξου 2015, με τίτλο: "Τοπική Ανάπτυξη: Θεωρία, Πρακτικές & Πολιτικές Συνεργατικού Σχεδιασμού". Οι εργασίες του Θερινού Σχολείου θα πραγματοποιηθούν στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών, στο Κάστρο Νάξου, κατά το διάστημα 15-27 Ιουλίου 2015. Δείτε πληροφορίες και το πρόγραμμα...Δείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς επίσης τελειόφοιτοι και απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της χώρας ή ισότιμων της αλλοδαπής.

Να σημειωθεί ότι ΔΕΝ υπάρχουν δίδακτρα για τη συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο Νάξου, αλλά η διαμονή και τα έξοδα μετάβασης επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες φοιτητές.

Το Θερινό Σχολείο Νάξου περιλαμβάνει επιτόπια άσκηση κατά τις πρωινές ώρες, και διαλέξεις από 27 επιλεγμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές και ερευνητές κατά τις απογευματινές ώρες.

Η παρακολούθηση των διαλέξεων, η εκπόνηση και η παρουσίαση των εργασιών είναι απαραίτητη για την απόκτηση του επίσημου πιστοποιητικού που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Αιτήσεις συμμετοχής: https://innovis2015.pns.aegean.gr/el/appform

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 11/7/2015. Να σημειωθεί ότι θα υπάρξει προτεραιότητα για επιλογή και συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο Νάξου, ανάλογα με την προτεραιότητα της αίτησης.

Οι διευθυντές του Θερινού Σχολείου Νάξου

Γ. Κορρές και Η. Κουρλιούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: