slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ένωση Συνταξιούχων Νάξου : Η ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Έρχονται νέα αντιλαϊκά μέτρα, οι συντάξεις μας εξαφανίζονται, η υγεία εμπορευματοποιείται, τα κοινωνικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα σφαγιάζονται.

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, τα μέτρα μένουν και εμπλουτίζονται.

Νέα αντεργατικά μέτρα και νέες περικοπές έρχονται να προστεθούν πάνω στον σφαγιασμό που έχουμε δεχτεί. Ό,τι αντεργατικό, αντισυνταξιουχικό, αντιλαϊκό μέτρο ψηφίστηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ισχύει στο ακέραιο.
 Μας οδηγούν στην φτώχεια και την εξαθλίωση, μας ρίχνουν στον...
Καιάδα

Όλοι στο δρόμο του αγώνα να μην τους επιτρέψουμε το νέο έγκλημα, να βάλουμε τέλος στις βάρβαρες αντεργατικές πολιτικές  κυβέρνησης – ΕΕ – Κεφαλαίου. Να σημάνει  συναγερμός απέναντι στα νέα μέτρα που βρίσκονται προ των πυλών, είτε κλειστεί είτε δεν κλειστεί τώρα η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Τα μέτρα αυτά δεν αφορούν μόνο τους σημερινούς συνταξιούχους, αλλά και τους εργαζόμενους που απέχουν ένα βήμα από τη συνταξιοδότηση, τα παιδιά μας. Άλλωστε οι νόμοι που ψηφίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια και που δεν αμφισβητούνται ούτε στο ελάχιστο από τη σημερινή συγκυβέρνηση, προδιαγράφουν ένα ακόμα χειρότερο Ασφαλιστικό, με όριο ηλικίας συνταξιοδότησης το 67ο έτος και το ύψος της σύνταξης στο μισό απ' αυτό που ίσχυε πριν από το 2010.
Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε με αξιοπρεπείς συντάξεις, υγεία και ασφάλεια. Είναι στο χέρι μας να τους εμποδίσουμε.
 Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και απαιτούμε:
·         Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις - το ΕΚΑΣ - τα αποθεματικά. Καμία περικοπή.
·         Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί αντιασφαλιστικοί νόμοι.
·         Αποκατάσταση όλων των περικοπών στις συντάξεις μας. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία - ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

Η ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Ένωση Συνταξιούχων Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: