slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καραγκιοζιλίκια και από την ΝΔ: Τι γύρευε ο εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Λουράντος, στην Συγγρού;

ο εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Αλγεινή εντύπωση σε όσους συνεχίζουν να πιστεύουν πως η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς έβαλαν μυαλό, προκάλεσε η χθεσινή εμφάνιση του Λουράντου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η προκλητική δήλωση υποστήριξης Βορίδη στο παντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΟ αίτημα της μη πώλησης φαρμάκων από τα σούπερ μάρκετ.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ποιόν υποδέχτηκαν με “ανοιχτές αγκάλες” στην..... Συγγρού.
-Τον άνθρωπο που πολέμησε με πρωτοφανή λύσσα και μανία τις κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση της προηγούμενης κυβέρνησης, που θα απελευθέρωναν την αγορά φαρμάκου.

-Τον άνθρωπο που μετέτρεψε (κυριολεκτικά) σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ 12.000 φαρμακεία στην επικράτεια μπλοκάροντας επιβεβλημένες αλλαγές που η κυβέρνηση όφειλε να υλοποιήσει.

Όχι μόνο γιατί συμφώνησε κάτι τέτοιο με τους δανειστές, αλλά γιατί είναι προφανές το όφελος για το ΑΕΠ και γενικότερα για την Οικονομία της χώρας.

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Εμείς δεν έχουμε απολύτως τίποτα με τον κ.Λουράντο.

Είναι μαχητικός συνδικαλιστής, προασπίζεται τα συμφέροντα της συντεχνίας του και αποτελεί και μαγκιά του το ότι κατάφερε(;) να επιβάλλει την ατζέντα και στην “φιλελεύθερη” (υποτίθεται) Νέα Δημοκατία.

Το πρόβλημα υπάρχει στην Νέα Δημοκρατία, που τις τελευταίες μέρες δείχνει να διολισθαίνει προς τα “αντιμνημονιακά” πολιτικά καραγκιοζιλίκια των Ζαππείων.

΄Η τις λογικές του ανασχηματισμού μετά τις ευρωεκλογές, που όχι μόνο μπλόκαραν μεταρρυθμίσεις αλλά και προσέφεραν άφθονο γέλωτα στους παροικούντες την πολιτικοδημοσιογραφική Ιερουσαλήμ.

Ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του, οφείλουν να είναι προσεκτικοί γιατί με κινήσεις σαν την χθεσινή χάνουν και τους τελευταίους υποστηρικτές τους.

Αλλά και απομακρύνονται παντελώς από την όποια πιθανότητα να διαχειριστούν τις τύχες μιας καθημαγμένης χώρας από την εφιαλτική λαίλαπα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: