slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποτονική καταγράφεται η κίνηση του τριημέρου στη Νάουσα της Πάρου


Υποτονική, παρά τις όποιες αισιόδοξες προβλέψεις, υπήρξε η τουριστική κίνηση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος για τη Νάουσα, όπως ήταν προφανώς και για ολόκληρο το νησί.
Η Νάουσα όμως, η κοσμοπολίτικη καρδιά της Πάρου, αποτελεί συνήθως το βαρόμετρο εκτίμησης της κίνησης καθώς είναι η περιοχή που δέχεται τις περισσότερες επισκέψεις τουριστών σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περιοχή του νησιού.
Προφανώς η ασυνήθιστη δροσιά του τριημέρου και τα τερτίπια του καιρού στη μέση της προηγούμενης εβδομάδας, αποθάρρυναν την έξοδο των εκδρομέων προς τα νησιά. Ίσως πάλι η οικονομική αβεβαιότητα που καλά κρατεί τους τελευταίους μήνες, να έβαλε φρένο στον προγραμματισμό των σύντομων αποδράσεων με αφορμή το τριήμερο.



Όπως και να είναι πάντως, γεγονός παραμένει ότι οι μαρτυρίες επαγγελματιών της περιοχής, έκαναν λόγο για ένα χαμηλών προσδοκιών από πλευράς κίνησης τριήμερο.
Αλλά και η σχεδόν έρημη εικόνα στη μαρίνα της Νάουσας μιλάει από μόνη της. Ησυχία και σιωπή σε μια μαρίνα που σφύζει συνήθως από ζωή σε κάθε ευκαιρία ανάπαυλας και απόδρασης από τις πόλεις!- See more at: http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/15956-ypotoniki-katagrafetai-i-kinisi-tou-triimerou-sti-naousa-tis-parou#sthash.ZSkYixN2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: