slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μητρόπουλος: Η Παναρίτη μας μάρανε; Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑ Ο ΦΙΛΗΣ


Κάθετα αντίθετος με τη συζήτηση περί κομματικής πειθαρχίας, στο ζήτημα της ψήφισης της συμφωνίας στη βουλή, εμφανίστηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος.
ΑΝ η συμφωνία περιέχει το παλιό μνημόνιο δεν μπορεί να μπει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Ζητήματα τιμωρίας και κομματικής πειθαρχίας δεν έχουν να κάνουν με τις αξίες της Αριστεράς», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα ίσως είναι το τελευταίο καταφύγιο του λαού για να στείλει ένα πατριωτικό μήνυμα στους δανειστές», πρόσθεσε, σχολιάζοντας το θέμα που έθεσε ο Νίκος Παππάς.

Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος άφησε αιχμές για την κριτική που δέχεται η Ελενα Παναρίτη, για το διορισμό της στο ΔΝΤ. «Στην επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ μπήκαν οι ίδιες αριστερές παράμετροι; Η Παναρίτη μας μάρανε;"», είπε και πρόσθεσε με νόημα: «Καλύτερα να είναι δίπλα στην Λαγκάρντ η Παναρίτη παρά ο Λεουτσάκος ή ο Φίλης».

Πηγή: Μητρόπουλος: Η Παναρίτη μας μάρανε; Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ; | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/209414/mitropoylos-i-panariti-mas-marane-gia-ton-proedro-tis-dimokratias-kai-tin-kyvernisi-me#ixzz3bkufGCVr

Δεν υπάρχουν σχόλια: