slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΣΟΚ: Γραφική τηλεπερσόνα ο Ρωμανιάς δημιουργεί σύγχυση στους ασφαλισμένους!!!


«Ο Γ. Ρωμανιάς δημιουργεί σύγχυση στους ασφαλισμένους με τις καθημερινές αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις του» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση του. 
«Επειδή η γραφική τηλεπερσόνα κ. Ρωμανιάς (επαγγελματίας συνδικαλιστής της ΝΔ, πολιτευτής των ΑΝΕΛ που τοποθετήθηκε ΓΓ κοινωνικών ασφαλίσεων, αλλά δεν προλαβαίνει να πάει στο γραφείο του γιατί έχει μόνιμο στασίδι σε όλες τις πρωινές εκπομπές) δημιουργεί σύγχυση στους ασφαλισμένους με τις καθημερινές αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις του ξεκαθαρίζουμε ότι:  

Ουδέποτε στις περιόδους που συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ετέθη από την ΕΕ και το ΔΝΤ θέμα ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις κύριες συντάξεις, κάτι που εξάλλου είναι  αδιανόητο γιατί αναιρεί την αναγκαία και θεσμοθετημένη κρατική συμμετοχή στην κύρια κοινωνική ασφάλιση.

Εάν κάτι τέτοιο έγινε τώρα, αυτό  σημαίνει ότι κάποιοι κυβερνητικοί  χειρισμοί άνοιξαν ορέξεις των δανειστών.
Αντίθετα ετέθη το 2014 θέμα μείωσης των συντελεστών υπολογισμού των κύριων συντάξεων και μείωσης του ΕΚΑΣ, θέματα που απορρίφθηκαν κατηγορηματικά στην διαπραγμάτευση από το ΠΑΣΟΚ.

Ας φροντίσει η Κυβέρνηση να μη επανέλθουν τέτοια απαράδεκτα αιτήματα.                                             
Επίσης, στο θέμα των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων υπενθυμίζουμε ότι είχε προβλεφθεί μεταβατική περίοδο (ως το 2019) ώστε να μη θιγούν ώριμα δικαιώματα.
Ας φροντίσουν να υπάρξουν και τώρα οι αναγκαίες προβλέψεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια: