slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου


O  κ. Ιάκωβος Τσελέντης επανεξελέγη πρόεδρος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος" που συγκροτήθηκε σε σώμα στη συνεδρίαση της 4ης Μαΐου 2015 με θέμα «Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στη σχετική του  ανακοίνωσή για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρει τα εξής:
"Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στη συνεδρίαση της 4ης Μαΐου 2015 με θέμα «Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα» , το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: 
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσελέντης Ιάκωβος του Κων/νου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκουλάξινος Ευάγγελος του Ηλία

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καρποντίνης Κων/νος του Γεωργίου

ΤΑΜΙΑΣ: Λιαδάκης Στυλιανός του Νικολάου

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κλουβάτου Ευαγγελία του Αποστόλου

ΜΕΛΗ: Σκουλάξινος Αντρέας του Δημητρίου, Τσελέντης Ιωάννης του Δημητρίου, Καρποντίνης Ιωάννης του Δημητρίου, Καρποντίνης Δημήτριος του Βασιλείου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει με κέφι, δύναμη και πίστη το έργο του συλλόγου και καλούμε όλα τα μέλη να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια με τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες μας, με ιδέες, προτάσεις και καθετί που σκοπό έχει την διεύρυνση των προσπαθειών του συλλόγου μας.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε σήμερα, με τα οικονομικά, συλλογικά και κοινωνικά προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε, να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τον πολιτισμό του τόπου μας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ."

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ιάκωβος Κ. Τσελέντης Κων/νος Γ. Καρποντίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: