slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ουρές στον Καραμανλή (χθες) για «χρόνια πολλά»

Ο κόσμος έκλεισε τον  δρόμο έξω από το
γραφείο του πρώην πρωθυπουργού
στην πλ. Μαβίλη

«Ο πρόεδρο της καρδιάς μας»
Μόνο τυχαία δεν ήταν η φετινή κοσμοσυρροή για «χρόνια πολλά» στον Κώστα Καραμανλή. Από το γραφείο του -εορτάζοντος χθες- πρώην πρωθυπουργού πέρασαν εκατοντάδες για να του ευχηθούν. «Δεν έχει ξαναγίνει άλλη χρονιά αυτό», έλεγε άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Στην οδό Παναγή Κυριακού, στην πλατεία Μαβίλη, οι ουρές που σχηματίστηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, ενώ κάποια στιγμή έκλεισε και ο δρόμος!
Από το πρωί, το γραφείο δεν έμεινε λεπτό άδειο από κόσμο. Στον Κ. Καραμανλή τηλεφώνησε και ο
πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, από τη Ρίγα όπου βρισκόταν για τη σύνοδο των ηγετών του ΕΛΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές το βράδυ στον κ. Καραμανλή τηλεφώνησε και η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ από το γραφείο του πέρασαν για ευχές ο Νίκος Δένδιας και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Χθες, από το πρωί πήγαν στο γραφείο του κ. Καραμανλή ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος και πλήθος βουλευτών. Επίσης, ο βουλευτής της Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος του προσέφερε ένα βιβλίο που φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Η Επιστροφή», του Απόστολου Παπαγιαννόπουλου, με την αφιέρωση «Στον πρόεδρο της καρδιάς μας».

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έσπευσε κι αυτός να ευχηθεί μαζί με μια μεγάλη ομάδα ΟΝΝΕΔιτών από την εποχή που ο Κώστας Καραμανλής ήταν πρόεδρος της Ν.Δ. Τηλεφωνικά προτίμησε να μεταφέρει τις ευχές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δώρα

Πολλά ήταν και τα δώρα που δέχτηκε ο Κώστας Καραμανλής για την ονομαστική του εορτή, ενώ δεκάδες ήταν οι ανθοδέσμες και τα κουτιά με γλυκά.
Ωστόσο, ένα δώρο ξεχώρισε ανάμεσα στα άλλα, λόγω... προέλευσης. Επρόκειτο για κεράσια από τον Γαζώρο, μια περιοχή κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Καραμανλή, την Πρώτη Σερρών, τα οποία έφερε ένας κάτοικος της περιοχής.

Νίκος Ελευθερόγλου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια. Αλίμονο αν ασχολούνταν έστω και ένας σοβαρός μαζί του.