slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος του Αεροδρομίου Νάξου

Προσθήκη λεζάνταςΣυστάσεις για την αποφυγή διέλευσης των οχημάτων στο τμήμα του δρόμου του Αεροδρομίου έως τη συμβολή με το δρόμο Αγίας Άννα κάνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Τοτόμης Πρωτονοτάριος, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών.
Ο συγκεκριμένος δρόμος μετά τις εσκαφές που υπέστη για να περάσουν οι σωλήνες της αποχέτευσης των παραλιών ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και όπως είχε ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο πριν από καιρό ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης οι εργασίες είχαν καθυστερήσει λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Να σημειωθεί ότι στη σημερινή ανακοίνωση του ο κ. Πρωτονοτάριος σημειώνει τα εξής: "Με γνώμονα την ασφαλή διακίνηση των διερχόμενων, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συστήνει στους οδηγούς οχημάτων να αποφεύγουν τη διέλευσή τους στο τμήμα του δρόμου από το Αεροδρόμιο έως τη συμβολή με το δρόμο Αγίας Άννας, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών. Παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις για χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης του δρόμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: