slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευ. Βενιζέλος: Η εισφορά μας θα αποτιμηθεί ιστορικά | Το κομματικό συμφέρον για μας σημαίνει πολύ λίγα πράγματα μπροστά στην υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την ψηφοφορία για την ανάδειξη των συνέδρων του κόμματος, στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε: 
Το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύει σήμερα τους συνέδρους του και στις 5, 6 και 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο μας, με στόχο την ανασυγκρότηση και τον μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να λειτουργήσει ως καταλύτης για τη διαμόρφωση ενός μεγάλου προοδευτικού δημοκρατικού χώρου, που εκφράζει την λογική, τον πατριωτισμό, την προοδευτική αντίληψη για το μέλλον του τόπου.
Το ΠΑΣΟΚ είναι μικρό, έχει μικρύνει επειδή κατέβαλε τεράστιο κόστος για τη διαχείριση της κρίσης, έχει μικρύνει στο όνομα του εθνικού συμφέροντος. Η εισφορά μας θα αποτιμηθεί ιστορικά. 

Έχουμε, όμως, αποκτήσει ένα τεράστιο  δικαίωμα, το δικαίωμα να μιλάμε στο όνομα της αλήθειας. Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, γιατί το κομματικό συμφέρον για μας σημαίνει πολύ λίγα πράγματα μπροστά στην υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος, του συμφέροντος του τόπου μας και κυρίως των παιδιών μας που έχουν δικαίωμα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: