slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ικανοποίηση της Αερολέσχης Νάξου για την επιτυχία των αεροπορικών εκδηλώσεων

Την ικανοποίηση της για την επιτυχία των αεροπορικών εκδηλώσεις που έγιναν στη Νάξο το διήμερο 16 και 17 Μαΐου εκφράζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοργανώτρια Αερολέσχη Νάξου, που παράλληλα εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία
Η ανακοίνωση της Αερολέσχης:

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το αεροπορικό Σαββατοκύριακο “ΝΑΞΟΣ: Σ/Κ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” στις 16 &17 Μαΐου.
Η συμμετοχή αεροσκαφών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο για τα δεδομένα της Νάξου με συνολικά 14 αφίξεις ελαφρών και υπερελαφρών αεροπλάνων.
Από την Παρασκευή 15/5 που έφθασαν οι πρώτοι επισκέπτες στον αερολιμένα μας έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 18/5 που αναχώρησαν κι οι τελευταίοι όλα κύλησαν ομαλά και με επαγγελματισμό με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια των πτήσεων και των επιβαινόντων αφενός μεν από τους ιδιοκτήτες και χειριστές των αεροπλάνων και αφετέρου από την αρχή και το προσωπικό του αερολιμένα μας.
Η δεξίωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ήταν εντυπωσιακή και άφησε τα καλύτερα σχόλια τόσο από τους φιλοξενούμενους όσο και από τους τοπικούς παράγοντες του νησιού μας.
Σε πτήσεις εθισμού είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν 25 συμπολίτες μας και να γνωρίσουν από κοντά το αεροπλάνο και τα πλεονεκτήματα του.
Κάποιοι μάλιστα εξέφρασαν την επιθυμία να αποκτήσουν πτυχίο χειριστού ενώ δυστυχώς για κάποιους άλλους ο περιορισμένος χρόνος δεν ήταν αρκετός για να χαρούν κι αυτοί τη μαγεία της πτήσης.
Η επιτυχία αυτή όμως δεν βασίζετε μόνο στην οργάνωση που ανέλαβε η αερολέσχη μας αλλά και σε πολλούς άλλους φορείς, επιχειρηματίες και ανθρώπους που συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο σε όλο αυτό τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
Την AOPA HELLAS, τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Κουτσουδάκη καθώς και το Δ.Σ. που επέλεξαν την Νάξο ως τόπο διεξαγωγής της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης με παράλληλες αεροπορικές δραστηριότητες.
Από τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό για την αρωγή του Δήμου στις αεροπορικές εκδηλώσεις και την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας στην πρώην σχολή Ουρσουλινών.
Από το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. τον πρόεδρο κ. Τσολάκη Ιωάννη ως σημαντικό συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα της δεξίωσης του Σαββάτου.
Από τον Κρατικό Αερολιμένα Νάξου τον αερολιμενάρχη κ. Κοντοστέργιο Κωνσταντίνο που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του αερολιμένα που ανταποκρίθηκε με επαγγελματισμό και συνέπεια για την ασφαλή διεξαγωγή των πτήσεων.

Από το ΔΙΕΚ Νάξου την διευθύντρια κα Σοφία Μανωλά και τους μαθητές για την συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της δεξίωσης.
Από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος τους σεφ Παπαδόπουλο Δημήτρη και Τάκη Γιαννάκη.
Τους εθελοντές και μέλη της αερολέσχης μας κ. Μακρυδημήτρη Γεώργιο και Βασιλάκη Βασίλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Για το φωτογραφικό υλικό τον κ. Άκη Αξαόπουλο.
Τους χορηγούς μας:
Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, Τυροκομεία Κουφόπουλου και Τυροκομείο Πιτταρά για τα υπέροχα τυριά που προσέφεραν.
Κρεοπωλείο Αφοι Μανδηλαρά για το ντόπιο κρέας που προσέφεραν.
Ποτοποιία Προμπονά για το Κίτρο που προσέφερε.
Τρανάμπελο και Αμπελώνες Μάρκου για τα κρασιά που προσέφεραν.
Naxos Resort και Hotel Spyros για την ειδική τιμή φιλοξενίας στους επισκέπτες μας.
Catering Ραντεβού για τον εξοπλισμό δεξιώσεων.
Catering Κορρές για την προσφορά καφέ κλπ στην Γενική Συνέλευση.
Fantazia Graphics και Space Fm ως χορηγοί επικοινωνίας.
Naxos Service Center για την ηχητική κάλυψη της δεξίωσης.
Και τέλος όλους του δημοσιογράφους και ΜΜΕ που κάλυψαν τις αεροπορικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου.

Εκ μέρους του ΔΣ
Κουτελιέρης Νικόλαος
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: