slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ωμή ομολογία Μητρόπουλου: «Η διαπραγμάτευση θα είναι επώδυνη και για το λαό και για την Aριστερά»

Τσίπρας -  Μητρόπουλος 
Καθαρά για συνέχιση της πλειοψηφίας των μνημονιακών νόμων, που όπως είπε, συζητείται αυτή τη στιγμή στις διαπραγματεύσεις , μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος παραδεχόμενος με τον τρόπο αυτό ότι υπάρχει αποστασιοποίηση από το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματός του.
«Αυτή τη στιγμή συζητάμε συνέχιση της πλειονοψηφίας των μνημονιακών νόμων και επιπρόσθετα μέτρα, υπό αυτή την έννοια σημαίνει αποστασιοποίηση από το πρόγραμμα για το οποίο μας τίμησαν οι Έλληνες πολίτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Η διαπραγμάτευση φαίνεται θα είναι επώδυνη και για το λαό και για την αριστερά» συμπλήρωσε ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στον Αθήνα 9,84.

Υποστηρίξε, δε, ότι θα αποτελέσει δοκιμασία για την πλειοψηφία των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει πρόσθετα μέτρα για μισθούς και συντάξεις. «Θέλουμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό αλλά να δούμε αν αυτή η συμφωνία θα σημάνει την ανατροπή των προγραμματικών θέσεών μας» κατέληξε.


http://lykavitos.gr/archives/194800

Δεν υπάρχουν σχόλια: