slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ!!!! Ευτυχώς που υπάρχει και η αγαπητή κυρία Κατερίνα Μονογυιού και μας ενημερώνει ότι εν έτει 2015 όχι μόνο υπάρχει ΝΟΔΕ Κυκλάδων άλλα συσκέφτεται κιόλας

Μια αγαπημένη οικογένεια 

Η πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία της ανέφερε τα εξής:

Θα ήθελα σήμερα να χαιρετίσω τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας των Κυκλάδων που παρευρίσκονται σε αυτή τη Νομαρχιακή Συνέλευση η οποία πραγματοποιείται στην πιο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους εμάς, που βρισκόμαστε εδώ σε αυτό το χώρο, να βοηθήσουμε οργανωτικά με τις προτάσεις μας τη Νέα Δημοκρατία στην ανάκαμψη και την επανίδρυσή της.

Θα ήθελα να προτείνω αρχικά να γίνονται πιο συχνά οργανωτικές συναντήσεις στα κεντρικά του κόμματος με τα κομματικά στελέχη των Κυκλάδων γιατί έχουμε πιο εύκολα πρόσβαση στην Αθήνα από ότι στα νησιά λόγω του ακτοπλοϊκού.
Πρέπει επίσης να υλοποιηθεί η διεύρυνση των διοικητικών συμβουλίων των τοπικών οργανώσεων σε κάθε νησί από νέα στελέχη που έχουν όρεξη να βοηθήσουν και σας διαβεβαιώνω ότι είναι αρκετά.

Οι συνεδριάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής καλό είναι να γίνονται μέσω skype ώστε να μην αναγκάζονται τα μέλη της να μετακινούνται από τα άλλα νησιά στη Σύρο. Η πρόταση αυτή έχει γίνει στο παρελθόν αρκετές φορές και είναι ώρα να την πραγματοποιήσουμε.

Όσον αφορά τον τρόπο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει τους νησιώτες, με όλη αυτή τη φορολογική επιδρομή, έχω την εντύπωση ότι θέλει να μας εκδικηθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει φόρους μόνο στα νησιά και πλήττει καίρια τουρισμό και εποχικότητα. Η επιβολή φόρων στο πιο δυναμικό τομέα της εθνικής μας οικονομίας λειτουργεί καταστροφικά. Δυστυχώς με αυτήν τη Κυβέρνηση ότι κι αν χτίστηκε με κόπο μέχρι σήμερα, ότι θυσίες έκανε μέχρι σήμερα ο Ελληνικός λαός, κινδυνεύουν τώρα να χαθούν ξαναβάζοντας τη χώρα σε μια επικίνδυνη περιπέτεια.

Κλίνοντας θα ήθελα να πω καλή επιτυχία στις εργασίες της Νομαρχιακής συνδιάσκεψης των Κυκλάδων. Μαζί με τις συνδιασκέψεις σε όλη την Ελλάδα εύχομαι να αποτελέσουν για τη Νέα Δημοκρατία την απαρχή μιας γόνιμης διαδικασίας ειλικρινούς διαλόγου, αυτοκριτικής και διαβούλευσης με τη βάση της παράταξης, δηλαδή με τους πολίτες, έχοντας στόχο την ανασυγκρότηση και την επανεκκίνησή της

Η πολιτευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού μας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 6 Μαΐου παρέστη και μίλησε  στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της ΝΟΔΕ Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά του κόμματος παρουσία του προέδρου Αντώνη Σαμαρά και στελεχών από την κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας. Η κυρία Κατερίνα Μονογυιού στην τοποθέτησή της επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει οργανωτική αναδιάρθρωση στις τοπικές οργανώσεις των Κυκλάδων με διεύρυνση των διοικητικών συμβουλίων με νέα στελέχη. Η κ. Μονογυιού επίσης εξέφρασε τη διαφωνία της στην προοπτική επιβολής φοροεισπρακτικών μέτρων στον τουρισμό και στους νησιώτες από την Κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει φόρους μόνο στα νησιά και πλήττει καίρια τουρισμό και εποχικότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: