slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχές αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα


Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο, που όλα δοκιμάζονται και αλλάζουν, γιορτάζουμε και φέτος τις άγιες ημέρες του Πάσχα και βιώνουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου.
Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για ολόκληρη την ανθρωπότητα, το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης ας γίνει αρωγός για να διαφυλάξουμε και να διευρύνουμε την αλληλεγγύη και την εμπιστοσύνη ανάμεσα μας, για το κοινό καλό, την πρόοδο και τη προκοπή του τόπου μας.


Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες, το ανθρώπινο μήνυμα των ημερών του Πάσχα, να αγγίξει και φέτος τις καρδιές μας και να μας γεμίσει δύναμη για τους συλλογικούς και προσωπικούς μας αγώνες.

Τις άγιες τούτες μέρες ας κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με νέες προσδοκίες και νέες ελπίδες και ας συνενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε σε πνεύμα συνεργασίας να συμβάλουμε για να διαφυλάξουμε την ταυτότητα και το μέλλον του τόπου μας.

Ας αντλήσουμε από τις διδαχές της κορύφωσης του Θείου Δράματος και της Ανάστασης τη δύναμη της αισιοδοξίας που διαχρονικά κινεί τα πιο δημιουργικά στοιχεία του λαού μας για το αύριο, με συνοδοιπόρο την αγάπη για το συνάνθρωπο, με πίστη και ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση.



Με εκτίμηση,

Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: