slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στον τελικό ο Πανναξιακός

Προσθήκη λεζάντας
Ο Πανναξιακός κέρδισε 0-2 τον ΑΟ Μυκόνου στον ημιτελικό της Σύρου θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΑΟ Σύρου στο τελικό πρωταθλήματος Κυκλάδων που θα γίνει την Κυριακή στην Πάρο.
Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Κούτρου στο 36' με σουτ έξω από την περιοχή και κοντινό πλασέ του Ευριπιώτη στο 70' που μπήκε σφήνα στην άμυνα του ΑΟ Μυκόνου και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Να σημειωθεί ότι στο 28ο λεπτό ο Κουκάς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Λίκα, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του.

Νωρίτερα, το πρωί της Τετάρτης, ο ΑΟ Σύρου είχε πάρει πανηγυρική πρόκριση στη Νάξο, όπου επικράτησε με 5-2 του Πανθηραϊκού.

Διαιτητές ήταν οι: Ζαράνης, Νομικός, Αγγέλου.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Τόσκα, Βαλαμούτης, Μπαλλής, Ασλάνι, Αμπαδίνης, Κουκάς, Μύρτινας, Χιλάι, Πανέτας, Βλαχόπουλος.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Ανεβλαβής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Σέμε, Λίκα, Κούτρος, Κατσούδας.- See more at: http://www.naxospress.gr/article/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82#sthash.t3r39fiQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: