slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντ. Μπακογιάννη: «Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μια ισχυρή Κεντροδεξιά»


Με το… βαμβάκι «σφάζει» τον Αντώνη Σαμαρά η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ, και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο του κόμματος  ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την αρχηγία. 

Η κ. Μπακογιάννη άφησε και αιχμές για την διακυβέρνηση Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν εμείς είχαμε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει». «Πιστεύω μετά βεβαιότητας ότι η Ν.Δ. θα βάλει πλάτη και δεν θα σηκώσει το λάβαρο του λαϊκισμού», σχολίασε.


Η βουλευτής του κόμματος απαντώντας σε ερώτηση για την ηγεσία της Ν.Δ, δήλωσε  «θα κάνω ό,τι χρειαστεί». Παράλληλα, τόνισε ότι  «οι διεργασίες μέσα στη Ν.Δ. κορυφώνονται», ενώ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως «η Ν.Δ. χρειάζεται μια ισχυρή Κεντροδεξιά».

Η βουλευτής του κόμματος απαντώντας σε ερώτηση για την ηγεσία της Ν.Δ, δήλωσε  «θα κάνω ό,τι χρειαστεί». Παράλληλα, τόνισε ότι  «οι διεργασίες μέσα στη Ν.Δ. κορυφώνονται», ενώ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως «η Ν.Δ. χρειάζεται μια ισχυρή Κεντροδεξιά».
Η κ. Μπακογιάννη άφησε και αιχμές για την διακυβέρνηση Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν εμείς είχαμε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει». «Πιστεύω μετά βεβαιότητας ότι η Ν.Δ. θα βάλει πλάτη και δεν θα σηκώσει το λάβαρο του λαϊκισμού», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: