slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΣΟΚ: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αν έχει την ίδια μεταχείριση που είχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν θα αντέξει στις αντιφάσεις της, τα ψέματα και τις ψευδαισθήσεις!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινεί η κυβέρνηση, ο  κ. Τσίπρας επικοινώνησε με τον κ. Ντράγκι και ζήτησε η μεταχείριση της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης από την ΕΚΤ να είναι ίδια με τη μεταχείριση των προηγούμενων ελληνικών  κυβερνήσεων.

Η σημερινή κυβέρνηση έχει την ίδια μεταχείριση με τις προηγούμενες, γιατί οι σχέσεις και οι διαδικασίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους διεθνείς οργανισμούς, όπως το ΔΝΤ, αφορούν χώρες και διακρατικές σχέσεις και όχι κόμματα ή πολιτικές αντιλήψεις.


Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας, το κόμμα του και ο ετερόκλητος εταίρος του δεν κατάλαβαν και δεν σεβάστηκαν ποτέ τις δυσκολίες της χώρας και τον αγώνα των προηγούμενων κυβερνήσεων υπό συνθήκες ασύγκριτα δυσκολότερες από τις σημερινές.

Ελπίζουμε συνεπώς και ευχόμαστε η σημερινή κυβέρνηση να έχει από την ΕΚΤ, την ευρωζώνη, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το ΔΝΤ, μεταχείριση ευνοϊκή, σαφώς καλύτερη από αυτήν που είχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, γιατί αν έχει την ίδια δεν θα αντέξει στις αντιφάσεις της, τα ψέματα και τις ψευδαισθήσεις.


H ανωτέρω ανακοίνωση εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: