slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: όσοι φοβούνται το διάλογο, υπογράφουν τη ρήξη της ΝΔ με την βάση


ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΕΡΖΗ 

Βαρύνουσα, για τις ισορροπίες στο εσωτερικό της ΝΔ, παρέμβαση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.

Ο κ. Ιωαννίδης, που έχει ασκήσει δημόσια κριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα, τάχθηκε υπέρ του Συνεδρίου, που απορρίπτει ο κ. Σαμαράς.

«Όσοι φοβούνται τον εσωκομματικό διάλογο και τις εσωκομματικές διαδικασίες και λένε ότι αυτές πρέπει να πάνε πίσω, δυστυχώς , νομίζω, ότι υπογράφουν την οριστική ρήξη της Νέας Δημοκρατίας με την παραδοσιακή κοινωνική της βάση, την οποία ούτε πρέπει να φοβόμαστε και ακόμα περισσότερο δεν πρέπει να υποτιμάμε», επεσήμανε επικαλούμενος μάλιστα το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή:

«Όταν κατάλαβε ότι η παράταξη έπρεπε να κάνει μία νέα αρχή και να εκφράσει νέες κοινωνικές δυνάμεις, σηματοδότησε αυτήν του την επιλογή με τη διοργάνωση του Συνεδρίου της Χαλκιδικής.

Ένα συνέδριο που οριοθέτησε αξίες, αρχές και πολιτικές που είναι ακόμα και σήμερα επίκαιρες και διαχρονικές. Αυτός πρέπει, κατά την άποψή μου, να είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: