slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Ύποπτη" τροπολογία για τη: «θέσπιση ενός προγράμματος στήριξης των χωρών των οποίων η συνέχιση της παραμονής στη ζώνη του ευρώ έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι βιώσιμη»


Η τροπολογία A8-0027/28 που κατέθεσαν ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (της οποίας υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν ο κ. Τσίπρας και στην ευρωομάδα της οποίας ανήκουν οι ευρωβουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ) για τη «θέσπιση ενός προγράμματος στήριξης των χωρών των οποίων η συνέχιση της παραμονής στη ζώνη του ευρώ έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι βιώσιμη», γεννά πολλά ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει ο κ. Τσίπρας σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις των δήθεν σκληρών και αλλοπρόσαλλων διαπραγματεύσεων που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Η τροπολογία αυτή σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του capital.gr ως προς την ύπαρξη  «ειδικής ρήτρας για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, στην Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το 2015 – 2016  μεταξύ των τραπεζοϋπαλλήλων και της διοίκησης της Royal Βank of Scotland» η οποία υπεγράφη στις 24/2/2015, εντείνει αυτά τα ερωτήματα.
Ποια είναι τελικά η πραγματική πεποίθηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, πέρα από δηλώσεις και επιμέρους χειρισμούς; Ποιο είναι το αόρατο προς το παρόν «σχέδιο»;
Η τροπολογία A8-0027/28 που κατέθεσαν ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (της οποίας υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν ο κ. Τσίπρας και στην ευρωομάδα της οποίας ανήκουν οι ευρωβουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ) για τη «θέσπιση ενός προγράμματος στήριξης των χωρών των οποίων η συνέχιση της παραμονής στη ζώνη του ευρώ έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι βιώσιμη», γεννά πολλά ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει ο κ. Τσίπρας σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις των δήθεν σκληρών και αλλοπρόσαλλων διαπραγματεύσεων που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Η τροπολογία αυτή σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του capital.gr ως προς την ύπαρξη  «ειδικής ρήτρας για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, στην Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το 2015 – 2016  μεταξύ των τραπεζοϋπαλλήλων και της διοίκησης της Royal Βank of Scotland» η οποία υπεγράφη στις 24/2/2015, εντείνει αυτά τα ερωτήματα.
Ποια είναι τελικά η πραγματική πεποίθηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, πέρα από δηλώσεις και επιμέρους χειρισμούς; Ποιο είναι το αόρατο προς το παρόν «σχέδιο»;

Η ανακοίνωση εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: