slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου με πέντε λέξεις τέλειωσε τις απόψεις Καμμένου για τους μετανάστες...Τι λεει ΤΩΡΑ ο προεδρας ΠΑΝΟΣ????


Παρότι δεν έχει ορκιστεί ακόμη, η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, χαράσσει την πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό ζήτημα και θεωρητικά τουλάχιστον αποτελεί τον γνησιότερο εκφραστή των απόψεων...του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το μείζον αυτό ζήτημα.
Με αυτή της την ιδιότητα, η κυρία Χριστοδουλοπούλου εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα, Τελευταία Λέξη στον ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ άλλων ουσιαστικά άδειασε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο που δίνει κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην κυβέρνηση.
Η κυρία Χριστοδουλοπούλου χαρακτήρισε ανοησίες τις απόψεις που διατυπώνονται ότι η Ελλάδα θα ανοίξει τα σύνορά της και θα στείλει στην Ευρώπη όσους παράνομους μετανάστες βρίσκονται στο έδαφός της. Όπως είπε χαρακτηριστικά αυτό δεν μπορεί να γίνει καθώς η συνθήκη Σέγκεν είναι εξαιρετικά σκληρή και απλώς θα είχε ως αποτέλεσμα να έκλειναν τα σύνορα της Ευρώπης και για τους Έλληνες πολίτες.
Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε τονίζει: Αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» και θα στείλει τους μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος «στο Βερολίνο».
Συμπλήρωσε, δε, πως θα είναι εξολοκλήρου ευθύνη της Ευρώπης, «η οποία θα έχει χτυπήσει την Ελλάδα», αν ανάμεσα στους μετανάστες που θα προωθηθούν στην Ε.Ε. υπάρχουν και άτομα που «βρίσκονται στο πλευρό» του Ισλαμικού Κράτους.
http://www.koolnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: