slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νησιωτική Πολιτεία:κάποιοι θεωρούν το Δήμο και τις Υπηρεσίες του,σαν επιχείρηση ιδιοκτησίας τους



Η δεοντολογία, η δημοκρατία, ο πλουραλισμός και η διαφάνειας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες έχουν το δικό τους λίκνο και αυτό βρίσκεται στα έγκατα του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας e-naxos.eu αναρτήθηκε φαρδιά πλατιά η απάντηση γνωστού αντιδημάρχου στην πρόταση μας για ίδρυση Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου για την Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, πλην όμως, από.... «παραδρομή» όπως εικάζουμε, «ξέχασαν» να αναρτήσουν και την δική μας πρόταση, και την δική μας ανταπάντηση.
Κάποιοι συνεχίζουν να θεωρούν το Δήμο και τις Υπηρεσίες του, σαν επιχείρηση ιδιοκτησίας τους, ή σαν βήμα άσκησης μικρό-παραταξιακής πολιτικής.
Οι εποχές αλλάζουν ραγδαία και κάποιοι δεν εννοούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν. Κακό τση κεφαλής τόνε.


Από το Γραφείο Τύπου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Opos vlepis den asxolite kanis mazi sou.Apla sou ipenthimizo 1740 kai vlepoume, giati mou fenete to xexases.An ekana lathos ton logariasmo diorhoste me.Kali dimami.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί το νούμερο να είναι αληθινό. Αλήθεια όμως είναι επίσης ότι κι εσύ και οι δικοί σου ζούνε στο 1740. Καλά μυαλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοντά βροντά ........ . Ο χρόνος μετρά όντως αντίστροφα. Για ποιον δεν ξέρω ............

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ΠΑΣΟΚ επεσε. Ρε σεις της λαρισης το ποταμι που το λενε πηνειο (που λεει το τραγουδι το ξερετε;) Το εχετε κανει σουξε, και εγραψε ο αλλος μια μ________α και το ξεχασατε αμεσως. Εεεεεεεε μην ξεχνιεστε το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω διαλυμενο δυνατο. Παλι με χρονιακαι καιρους παλι δικα μας θαναι που λεει και ο λαικος ποιητης.