slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανάσα… Αξιοκρατίας: Που διορίστηκε ο πρώτος ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα


Προφανώς κάθε προσωπικότητα έχει τη δική της αξία και τη δική της οντότητα, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τα εκατοντάδες ρουσφετολογικά βολέματα ημετέρων έχουν κάνει τους πολίτες καχύποπτους καίγοντας μαζί με τα ξερά και τα χλωρά...

Έτσι, όταν αποκαλύπτεται ότι ο πρώτος εξάδελφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι μεταξύ των πρώτων που έχουν διοριστεί ως σύμβουλοι σε υπουργείο η συζήτηση δεν μένει στην αξία του αλλά επεκτείνεται και στη συγγενική του ιδιότητα.


Όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης: Αν διαβάσετε την Εφημερίδα Κυβερνήσεως θα διαπιστώσετε ευθύς αμέσως ότι υπήρξε ένας διορισμός στο υπουργείο Εξωτερικών. Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίπρα του Ηρακλή, ο οποίος διορίζεται με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών στο πολιτικό γραφείο του Νίκου Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου.
Ο Γιώργος Τσίπρας τυγχάνει να είναι πρώτος εξάδελφος του Πρωθυπουργού, διεθνολόγος (και αρθρογράφος της «Αυγής») και είχε εμφανιστεί στο υπουργείο Εξωτερικών από την πρώτη ημέρα, από την ώρα δηλαδή που ο κ. Κοτζιάς το παρέλαβε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
http://www.athensmagazine.gr/portal/politikiellada/168949

Δεν υπάρχουν σχόλια: