slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Παρόν στη συνεδρίαση της ΚΠΕ
ήταν και  υποψήφιος βουλευτής
του νομού μας 
Μιχάλης Χάλαρης
Σφοδρή κριτική προς την κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την εναρκτήρια ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος ενώ παράλληλα επανέλαβε τον "οδικό χάρτη" προς το πολιτικό, προγραμματικό και αξιακό συνέδριο του κόμματος στις 15-17 Μαΐου 2015.
Ακολούθως, με τοποθετήσεις 50 και πλέον στελεχών ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Όπως ανακοίνωσε το προεδρείο, εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις
πολιτικές εξελίξεις, όπως και η εισήγηση που έκανε για τη διεξαγωγή πολιτικού, προγραμματικού και αξιακού Συνεδρίου, αλλά και για την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση. Επιπλέον, εξουσιοδοτήθηκε το Πολιτικό Συμβούλιο να επιλύσει επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν στη συνεδρίαση, στην πορεία προς το Συνέδριο που θα διενεργηθεί 15-17 Μαΐου.
Παρόν στη συνεδρίαση της ΚΠΕ ήταν και υποψήφιος βουλευτής του νομού μας Μιχάλης Χάλαρης, ως μέλος της Γραμματείας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του  στο facebook προέβη στην ακόλουθη δημόσια δήλωση:
«Σε λίγο ξεκινάει στο Caravel η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης πρέπει να τελειώσει & να διαβεί το Ρουβίκωνα μεταβαίνοντας στη νέα εποχή. Για να πετύχει η προσπάθεια αυτή χρειάζεται, προφανώς, μια οργανωμένη ανασυγκρότηση και προσαρμογή των στρατηγικών μας. Βασικό στοιχείο των διεργασιών πρέπει να αποτελέσει η αλλαγή και η επί άλλων αρχών διαμόρφωση της σχέσης της παράταξης με τους πολίτες. Ο στρατηγικός στόχος μας να είναι η ριζική αναμόρφωση της χώρας, μέσα από την ανατροπή των υφιστάμενων νοοτροπιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: