slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Tα παιδία παίζει Rambo . Πως ο Καμμένος «σκότωσε» 4 τρομοκράτες ;


Κοιμηθείτε ήσυχοι, η εθνική άμυνα της χώρας είναι σε καλά και εκπαιδευμένα χέρια. Σκότωσε 4 τρομοκράτες. Μαζί και τη σοβαρότητα. Ακαριαία.
Εκτός από τραινάκια τα πάει καλά και με τα όπλα. Τόσα χρόνια εκπαιδευόταν σε προσομοιώσεις υπουργικής θητείας.
Αρα γε για αυτό τον διάλεξε για υφυπουργό ναυτιλίαςο τέως πρωταθλητής Ελλάδας στο Play Station;
Μέρος σε άσκηση προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης έλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος...

Όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, ο κ. Καμμένος σύμφωνα με ανάρτησή του στοTwitter, στην οποία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να αναδημοσιεύει ένα άρθρο ηλεκτρονικού Τύπου, έλαβε μέρος σε αμερικανική άσκηση στο Αμπού Ντάμπι, καταφέρνοντας εκτός από το να σκοτώσει τέσσερις τρομοκράτες, να ξεσηκώσει και από ενθουσιασμό Αμερικανό ειδικό στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το defencenet, ο κ.Καμμένοςείχε μια εντυπωσιακή επίδοση σε αίθουσα προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης μιας αμερικανικής εταιρείας η οποία συμμετέχει με προηγμένο σύστημα εξομοιωτών στην έκθεση INDEX 2015.
O υπουργός ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Αμερικαού ειδικού και με ένα πιστόλι των 9 mm κατάφερε να «εξοντώσει» συνολικά 4 τρομοκράτες επιδεικνύοντας εκπληκτικά ρεφλέξ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ελληνας πλωτάρχης που συμμετείχε και αυτός στην εξομοίωση σώθηκε δύο φορές από τα εικονικά πυρά των τρομοκρατών χάρη στον Πάνο Καμμένο ο οποίος του κάλυπτε τα νώτα του, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του Αμερικανού εκπαιδευτή. Ο Αμερικανός φώναξε ενθουσιασμένος: «Υποτίθεται ότι εσύ προστατεύεις τον υπουργό και όχι ο υπουργός εσένα».

Πάντως, σημειώνεται ότι στο άρθρο του defencenet αναφέρεται ότι και το στέλεχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού πέτυχε μια πολύ δύσκολη βολή, την πιο δύσκολη σε αυτές τις επιχειρήσεις, με «βολή» από το Μ-4 που είχε «ανάμεσα στα φρύδια» ενός τρομοκράτη που χρησιμοποιούσε εικονικά μια κοπέλα σαν ανθρώπινη ασπίδα

Τέλος, «βολές» έκανε και ο Α/ΓΕΝ Ε. Αποστολάκης και με σημαντική επιτυχία άνω του 50% στη δύσκολη - για πιστόλι -απόσταση των 50 μέτρων.
http://www.mynews.gr/1/7131164/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5-4-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82
http://fonaklas.blogspot.gr/2015/02/t-rambo-4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: