slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κωλοτούμπα και για το ΤΑΙΠΕΔ: Δεν καταργείται, στη θέση τους οι επικεφαλής


Φρένο στις αλλαγες που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση για το ΤΑΙΠΕΔ έβαλε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, καθώς σε συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής του Ταμείου, τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους.
Συγκεκριμένα όπως γράφει και η Καθημερινή η κα Βαλαβάνη ζήτησε από τον πρόεδρο Εμμανουήλ Κονδύλη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Πασχάλη Μπουχώρη να παραμείνουν στις θέσεις τους, μέχρι νεωτέρας, αλλά και τη χρονική μετάθεση όλων των κρίσιμων αποφάσεων για τις αποκρατικοποιήσεις.
Παράλληλα η αναπληρώτρια υπουργός διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μη χάσει κανένας την εργασία του.
Η κίνηση, όμως, που ξάφνιασε ήταν όταν ζήτησε οι κ. Κονδύλης και Μπουχώρης να παραμείνουν στις θέσεις τους, προκειμένου να χειρίζονται τρέχοντα ζητήματα. Η ίδια, μόλις την Παρασκευή, είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τους.
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα των «Financial Times», ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου, κ. Μπουχώρης, είναι αποφασισμένος να υποβάλει την παραίτησή του μέχρι αύριο, Παρασκευή. Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι κατά τη συνάντησή του με την κ. Βαλαβάνη, η τελευταία εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης «ότι η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων δεν θα συνεχιστεί».
Παράγοντες του ΤΑΙΠΕΔ, ωστόσο, εξέφραζαν την άποψη ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν πριν από τη χθεσινή σύσκεψη. Γι’ αυτό εκτιμούσαν ότι τελικά ο κ. Μπουχώρης θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να του υποδειχθεί κάτι διαφορετικό.http://lykavitos.gr/archives/170032

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/ypoik-diapseudei-anaklhsh-twn-paraithsewn-twn-epikefalhs-toy-taiped.3288448.html
Το ότι είσαι δεξιός δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναπαράγεις και την κάθε μαλακία. Έχει ήδη κάνει και θα κάνει και άλλες κωλοτούμπες γιατί έτσι είναι η πολιτική. Αλλά τουλάχιστον να μιλάς για τις πραγματικές κι όχι για τη ράδιο αρβύλα.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ -ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ E-MAIL ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑ - ΑΔΕΛΦΕ ΟΧΙ ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

είπα "αναπαράγεις" αδελφέ... ξεκόλλα.