slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΑΛΑΚ@Σ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Διευκρινίσεις του ΥΠΟΙΚ για το φορολογικό


Έκτακτως και κυριακάτικα η Βαλαβάνη παρακαλάει εμμέσως για φόρους και θυμίζει ότι τώρα ισχύουν μόνο όσα είπε στη Βουλή ... Μάλιστα δημοσιεύει μέσω των παπαγάλων της και τα πρακτικά και το βίντεο της ομιλίας της στη Βουλή...
Εμείς όμως δεν τα χρειαζόμαστε τα πρακτικά αφού θυμόμαστε πολύ καλά τι έλεγε προεκλογικά και ως γνωστόν οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι λένε ισχύει αφού δεν κάνουν κ@λοτούμπες... εμείς λοιπόν έχουμε κάνει εικόνισμα ότι έλεγε προεκλογικάκαι μ'αυτό πορευόμαστε... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα που αφορούν το φορολογικό σύστημα, εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνοντας ότι δεν ισχύει τίποτα πέρα από όσα τόνισε η Νάντια Βαλαβάνη στις προγραμματικές της δηλώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα σε δημοσιεύματα του Τύπου εμφανίζονται διάφορες διαπιστώσεις οι οποίες αποδίδονται σε κύκλους του Υπουργείου Οικονομικών και σε πηγές προσκείμενες στην Aναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών, ενημερώνουμε ότι:

Δεν ισχύει τίποτα πέρα από ό,τι συμπεριλαμβάνεται στην ομιλία της Νάντιας Βαλαβάνη στην συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων στη Βουλή, καθώς και στα Δελτία Τύπου (8,10 και 13 Φεβρουαρίου 2015), τα οποία βρίσκονται αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.

Επισυνάπτονται τα πρακτικά της Βουλής με την ομιλία της Αναπληρώτριας Υπουργού και το βίντεο της ομιλίας της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: