slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ «'“ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ”»


ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ “ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ”-ΟΙ ΔΟΛΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΟ, ΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ την εξουσία την είχε, την έχει και θα την έχει
πάντα απέναντι του γιατί δεν γεννήθηκε ως μέσο(είτε αυτό λέγεται site είτε λέγεται εφημερίδα)για να γλύφει κανέναν.
Έγινε κάτι σωστό για την πατρίδα; Θα τοεπαινέσει και θα επαινέσει κι αυτόν που το έκανε. Κρύβει κάποιος από τους εξουσιαστές κάτι; Θα το βγάλει στη φόρα.

Πολλά έχουν γραφεί αυτές τις μέρες για τον “εθνικό ήρωα”(όπως χαρακτηρίστηκε)υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Γιάννη Βαρουφάκη, που έβαλε τα στήθια του μπροστά και έγινε πυγμάχος για να τσακίσει την τρόικα. Ας πούμε ότι συμφωνούμε. Είμαστε όμως εξαιρετικά καχύποπτοι για έναν τυπάκο που πριν από 6 χρόνια προπαγάνδιζε το βιβλίο του μέσα από το Ιδρυμα που είχε συστήσει ο κατηγορούμενος για κακουργήματα, Γιάννος Παπαντωνίου, με μέλη τον έγκλειστο Άκη Τσοχατζόπουλο και κάτι άλλα λαμόγια για τα εξοπλιστικά και τις μίζες που τώρα κι αυτοι είναι κατηγορούμενοι για διακίνηση μαύρου χρήματος. Το ίδρυμα ελέγχεται -ακόμα-από το ΣΔΟΕ για “μαύρο χρήμα” ενώ από τις πληροφορίες που έχουμε ο Βαρουφάκης ήταν κώλος και βρακί με την οικογένεια Παπανδρέου και με μια σκοτεινή ΜΚΟ που αιφνιδίως εξαφανίστηκε από τον χάρτη όταν αποκαλύφθηκε ότι άλλες παρόμοιες λάμβαναν μαύρο χρήμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να προπαγανδίζουν στην Κύπρο το 2004 το προδοτικό σχέδιο Ανάν.
Όλα αυτά θα τα διαβάσετε σήμερα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ένας πολιτικός που διαπραγματεύεται με τους Ευρωπαίους για το μέλλον του λαού του, οφείλει να έχει εξηγήσει από πριν τις εμπλοκές του ή την “τυχαία” συνεύρεση του με τα “πλοκάμια της Μαφίας”. Εκτός κι αν οι τύποι με τους οποίους συνεργαζόταν ο “εθνικός ήρωας” , είναι Άγιοι και δεν το ξέρουμε.
Ξαναλέμε, γιατί πιθανόν δεν έχει γίνει κατανοητό από όλους. Κάνουμε μερικές φορές τους χαζούς για το καλό του τόπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και κουτοί.
http://www.makeleio.gr/?p=267548

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πολλή πλάκα. Τώρα έγινες και fan του Χίου τον οποίο έκραζες ως γραφικό. Τέτοια είναι η εγκυρότητά του που τον αναφερει ως Υπουργό Εθνικής Οικονομίας αλλά είναι Υπουργός Οικονομικών. Τώρα, όσον αφορά την ταμπακιέρα, τίποτα. Λάσπη στον αέρα κι όποιον πάρει ο χάρος. Αλήθεια Νάξιε, πιστεύεις ότι βοηθάς τη χώρα σου με τον τρόπο που λειτουργείς κι εσύ και οι όμοιοι σου; Άραγε θα χαρείς αν η Ελλάδα ορθοποδήσει. Θα χαρείς αν αρχίσουν και μας αντιμετωπίζουν σαν ισότιμο εταίρο. ΘΑ χαρείς αν δεν υπάρχει Τρόικα; Θα χαρείς αν δεν υπάρχει ΤΑΙΠΕΔ; Ελπίζω να χαρείς. Για σένα, την οικογένεια σου, το χωριό σου, την πατρίδα σου.

Ανώνυμος είπε...

Ανόητε ανώνυμε των 15:25. Εμείς είμαστε βαθιά δημοκράτες. Θεωρούμε σωστό, ηθικό και δίκαιο οτιδήποτε είναι καλό για την πατρίδα μας,αρκεί να το κάνει αυτός που είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (άσχετα αν πριν από χρόνια ήταν αυτός που μας είχε ρίξει από κυβέρνηση). Θωρούμε τίμιους αυτούς που μας συμφέρει και εχθρούς της πατρίδας μας αυτούς που κάνουν κάτι διαφορετικό από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, είχε τέτοια αποκάλυψη-βόμβα το έγκριτο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και δεν το πήραμε χαμπάρι; ΟΥΑΟΥ, που λέει κι ο Βαρουφάκης.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα σας ενοχλει ο Χιος τοσα χρονια που σας εκανε την βρωμικη δουλεια ηταν καλα