slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βράβευση Ιακώβου Γιακουμή από το Σύλλογο Ναξιωτών Αγ. Αναργύρων

η πλακετα 
η στιγμή της βράβευσης
του Ιάκωβου Γιακουμή
  Κατά την εκδήλωση  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,το Δ.Σ. του Συλλόγου Ναξιωτών Αγ. Αναργύρων βράβευσε τον Ιάκωβο Γιακουμή για τη συνεισφορά του στο σύλλογο. Επίσης, βραβεύτηκαν, ο Δημήτρης Μαστρογιαννόπουλος ως το πιο ενεργό μέλος του συλλόγου την χρονιά που πέρασε και ο πρώτος εκ των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις...







Το Σάββατο 31/1/2015 πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πίτας του Συλλόγου Ναξιωτών Αγ. Αναργύρων. Ο Σύλλογος έδωσε για άλλη μια φορά τα διαπιστευτήριά του καθώς η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, ο οποίος παρακολούθησε ενθουσιασμένος


το μικρό χορευτικό του Συλλόγου να παρουσιάζει τον παραδοσιακό γάμο με εξαιρετική επιτυχία
το τμήμα αρχαρίων να παρουσιάζει την πρόοδό του
το χορευτικό του Συλλόγου να παρουσιάζει χορούς από όλο το Αιγαίο
ξεχωριστό αποκριάτικο δρώμενο από μέλη του Συλλόγου
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης, ο Ναξιώτης αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών (και πρώην πρόεδρος του συλλόγου) Νίκος Παντελιάς, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Ελαιοτριβάρης και η Ναξιώτισσα κοινοτική σύμβουλος Αγ. Αναργύρων Στέλλα Βερυκκόκου.



Ξεχωριστή τιμή επεφύλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στον Ιάκωβο Γιακουμή, καθώς τον βράβευσε για την συνεισφορά του στον Σύλλογο.

Επίσης, βραβεύτηκε ο Δημήτρης Μαστρογιαννόπουλος (ως το πιο ενεργό μέλος του Συλλόγου την χρονιά που πέρασε) και ο πρώτος εκ των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η βραδιά έκλεισε με τη Βούλα Ρεφενέ στο τραγούδι συνοδευόμενη από τον Γιώργο Μπελιώτη (βιολί) και Παναγιώτη Αβρανά (λαούτο) να ξεσηκώνουν τον κόσμο, ο οποίος χόρεψε με πολύ κέφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: