slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ: Δεν αυξάνεται ο ΦΠΑ στο Αιγαίο

Φυσικά και δεν τίθεται σε αμφισβήτηση ο μειωμένος ΦΠΑ στοΑιγαίο. Φυσικά και διαψεύδονται κατηγορηματικά από τηνκυβέρνηση οι ανησυχίες του Γιάννη Βρούτση....
Πριν καλά καλά να κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους, ο πρώηνυπουργός ανεργίας Γιάννης Βρούτσης ανακάλυψε ότι η κυβέρνηση"....ανοίγει παράθυρο για κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στο Αιγαίο...."
Φυσικά τόσο ο Γιάννης Βρούτσης όσο και η ΝΔ το μόνο επιχείρημαπου χρησιμοποιούν αυτές τις μέρες δεν είναι τίποτα άλλο από το να επαναλαμβάνουν μονότονα ότι η νέα κυβέρνηση προχωρά σε νέομνημόνιο....

Κάνουν φυσικά ότι δεν καταλαβαίνουν. Μαθημένοι από τη δουλικήστάση τους έναντι των εταίρων, προσπαθούν να εμφυσήσουν στονελληνικό λαό ότι όλοι ίδιοι είναι. Ομως ότι και να κάνουν ο λαόςτους έχει καταλάβει. Γι αυτό άλλωστε και στηρίζει με πολλή μεγάληπλειοψηφία τη νέα κυβέρνηση στη μεγάλη προσπάθεια ανάκτησηςτης εθνικής αξιοπρειας και ανασυγκρότησης της χώρας.

Ας το καταλάβουν μια για πάντα. Η κυβέρνηση μαςδιαπραγματεύεται, διεκδικεί, συγκρούεται και οικοδομεί με το λαόσχέση ειλικρίνιας και εμπιστοσύνης.


     25/2/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: