slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη συνάντηση Καραμανλή-Σαμαρά ο Καραμανλής ξεφτίλισε τα παπαγαλάκια του ΤΣΙΠΡΑ και τους πυρήνες στηρίξεις των ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ « δεν μιλούν εκ μέρους μου»


Κανείς δεν μιλάει εξ ονόματος του Κώστα Καραμανλή αλλά βγάζουν εκ μέρους τους τα εσώψυχά τους!
-Να υποθέσω ότι ο Καραμανλής εκθείασε πάλι τον "πιτσιρικά" Τσίπρα όπωςπροσπαθούν να μας πείσουν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ;
Τον Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του στην Κηφισιά, επισκέφθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Κώστας Καραμανλής. Οι δυο άνδρες συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις και επικεντρώθηκαν στην..
.
συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους εταίρους της, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Αξίζει να σημειωθεί πως το ραντεβού κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δημοσίευμα του Έθνους αναφέρει πως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην συνάντηση δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης και παρουσίασε στον Κώστα Καραμανλή τις πληροφορίες, που ο ίδιος είχε από το εξωτερικό. Οι κ. Σαμαράς και Καραμανλής συμφώνησαν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αποφύγει τους όρους των δανειστών και ο πρόεδρος της ΝΔ προέβλεψε ότι σύντομα θα κληθεί να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο.

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν τα θέματα που απασχολούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την πλευρά του ο Κώστας Καραμανλής κατέστησε σαφές ότι ακόμη και εκείνοι που ανήκουν στον «στενό» κύκλο των πολιτικών του φίλων δεν έχουν την έγκριση του να μιλούν εξ ονόματος του, αλλά τόνισε ότι δεν μπορεί να τους απαγορεύει να έχουν άποψη και να την εκφράζουν δημόσια, τονίζοντας ότι για τον ίδιο πρώτιστη σημασία έχει αυτή την ώρα, η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και δανειστές της χώρας και η σταθεροποίηση της κατάστασης.

Από την άλλη ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε, ότι είναι προφανές και αποδεκτό ο καθένας να έχει την δική του γνώμη, αλλά είναι σημαντικό σε κάθε περίπτωση, να γνωρίζει ότι κινούνται αυτόνομα και δεν εντάσσονται σε κάποια ομάδα που έχει την δική του έγκριση και συμφώνησε απόλυτα ότι η ΝΔ είναι αυτή την στιγμή ένας αξιόπιστος συνομιλητής για τους Ευρωπαίους και πως αυτή η εικόνα πρέπει να διαφυλαχθεί από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: