slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έσκασε ΤΩΡΑ: Η κυβέρνηση υπέκυψε και ζητά παράταση του μνημονίου


 στέλνει επιστολή με την οποία θα ζητά παράταση του ισχύοντος μνημονίου για 6 μήνες. Απαγοήτευση...

Bεβαίως, όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση επιμένει ότι άλλο πράγμα είναι η δανειακή σύμβαση και άλλο το μνημόνιο. Οι Ευρωπαίοι πάλι ξεκαθάρισαν ρητά και κατηγορηματικά, ότι δανειακή σύμβαση χωρίς μνημόνιο δεν υπάρχει.
Τέλος, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το αίτημα της Ελλάδας, θα ζητά "παράταση της δανειακής σύμβασης υπό όρους".
Η ουσία είναι ότι παραδοθήκαμε στις πιέσεις και ο διαχωρισμός "άλλο μνημόνιο, άλλο δανειακή σύμβαση" δεν νομίζουμε ότι ικανοποιεί τον ελληνικό λαό, που βγήκε στους δρόμους στηρίζοντας την κυβέρνηση. 


ΝΕΩΤΕΡΟ: Η απάντηση της κυβέρνησης για το αίτημα παράτασης που θα υποβάλλει αύριο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοκληρη σελιδα ρε ναξιε και εχεις ενα μονο σχολιο , μηπως πρεπει να δεις την αληθεια καταματα και να την κανεις συμμαχο καποια στιγμη ? οι εξεταστικες πλησιαζουν και ωσ εκτουτου και οι δικες και ακολουθυον οι ποινες για τους υπαλληλους της μερκελ και του σοιμπλε που απο οτι φαινεται θα ειναι παραδειγματικες ,εκει πρεπει να εισαι αντικειμενικος και να στηριξεις τηνελληνικη δικαιοσυνη οπως εκανες τοσα χρονια αλλωστε οταν δικαστες του μνημονιου δικαζαν αλλα καρτ .





Ανώνυμος είπε...

ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ποιες εξεταστικές και ποιες δίκες πλησιάζουν ταλαίπωρε. Δεν κατάλαβες ότι και σε αυτές, όπως και στις άλλες προεκλογικές εξαγγελίες ξεκίνησαν οι κολοτούμπες που θα τρίβεις τα μάτια σου. Δεν κατάλαβες ότι αν γίνουν εξεταστικές και δίκες για το πως φθάσαμε στη χρεωκοπία και στη κρίση, για τη διάλυση του δημόσιου, για τις εκατοντάδες χιλιάδες κομματικές προλήψεις από το παράθυρο με τη προφορική συνέντευξη, για τη ψήφιση του μνημονίου και τα σκάνδαλα ο Παυλόπουλος και ένα σωρό μνημονιακοί του ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι από τους πρώτους που θα κληθούν σε απολογία. Είναι λοιπόν δυνατό να τον κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ και να έχει στην αγκαλιά του τους μνημονιακούς πρώην ΠΑΣΟΚους και να τους σέρνει σε εξεταστικές και δίκες. Κούνησε λίγο το κεφάλι σου μήπως συνέλθεις γιατί σε βλέπω με την αφέλεια και την άγνοια που έχεις μετά από λίγο να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Ανώνυμος είπε...

μην τρεφεις αυταπατες οι δικοι σου ειναι ολοι για μεσα δεν τους γλιτωνει τιποτα , ρωτηστε για τις ωρες των επισκεπτηριων στον κορυδαλλο θα σας χρειαστουν για να μην ψαχνετε τελευταια στιγμη

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα φαίνεται δεν το κούνησες το κεφάλι. Κούνα το σου λέω !!!